17.jul.2010 | 18:58

Litt forandringer er greit

Har som nevnt i innlegget under;forandret på desginet mitt igjen.hehe det er fra www.TheHibi.blogg.no.
Har noen småting å fikse, og det kan hende at designet ser ulikt etter hvilken nettleser du har. Bloggen vises best i Mozilla Firefox. Ikke alle bildene vises på sidemenyen min. Eller er det bare nettleseren min?I går var en rolig hjemme-alene-kveld og jeg så mye på NCIS LOS ANGELES. Så på en av mine favoritt filmer "Independence Day" med Will Smith.

Idag har jeg ikke noe spesielle planer! Du da?


4 Kommentarer
Kjære deg som skal kommentere,før du kommenterer husk å fyll inn de nødvendige feltene rett under så jeg har muligheten å svare deg! Alle kommentarer som inneholder egenreklame("fin blogg,kommentere tilbake?<3" slettes med én gang!
HAR BYTTET BLOGGPLATTFORM,BLOGGER IKKE HER FRA LENGER! BESØK DEN NYE BLOGGEN HVIS DU LURER PÅ NOE!♥ JULIATN:

Skal slappe av resten av dagen :)

17.jul.2010 | 18:59
URL: http://juliatn.blogg.no
cathsverden:

SV: plass nr 739 er vel så godt som et nei. da mått absolutt alle som har fått plass og alle foran meg på lista takke nei:( og det skjer ikke. har trøstespirs så mye at jeg er kvalm og føler meg feit, så det var ikke så lurt. blir bare deppa av det også :P

Ja det hadde vært veldig koslig. vil gjerne lese det hvis jeg får lov. hehe mitt dikt er jo ikke noe hokkus pokus det heller da. jeg har skrevet andre dikt som er mye mer dikt aktig enn twilight diktet mitt.

17.jul.2010 | 20:57
URL: http://cathsverden.blogg.no
Kaja:

Designet ser i hvertfall bra ut fra min nettleser :D

I kveld blir det filmkos her hjemme :)

17.jul.2010 | 21:40
URL: http://skogstrollet.blogg.no
Nina C(er å finne på wordpress):

Kaja: Så bra at det ser bra ut! Noen ganger ser designet ulikt etter hvilken nettleser man bruker!

Film kos er hyggelig det=)

18.jul.2010 | 16:22
URL: http://nina89.blogg.no/

Kommentér dette innlegg rett under!:

Navnet ditt?:
Husk meg?

E-postadresse: (publiseres ikke)

URL/Bloggadresse:

bloglovin
Din kommentar rett under:

Har byttet bloggplattform fra og med 26.desember 2010,blogger heretter fra wordpress.com,klikk på ikonet under for å komme til den nye bloggen!


Blogg.no leverer teknologien bak I Nina's verden♥ A blog about my life.Bloggen skrives av © Nina C.(min hverdag i bloggformat)og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Søk i bloggen

ninacg89@gmail.com
Venneforespørsel
Kort fortalt:Jeg blogger ikke lenger fra denne bloggen, har byttet til wordpress.com (http://inmystrangeworld.wordpress.com). Har denne bloggen for å linke til gamle innlegg pga blogg.no ikke har muligheten å ta med innleggene videre. Litt merkelig er det å ikke blogge her lenger,men ny start og nye muligheter er å finne på wordpress.com(anbefales!) Takk for all besøk på denne bloggen her! Håper jeg ser dere på min nåværende blogg!MenyBESKJED FRA BLOGGEREN!SE HIT!! Blogger nå kun fra wordpress.com(f.o.m 26.des 2010). Håper dere følger meg videre på min "nye" blogg(klikk her for å komme til wordpress bloggen min!).

Har link i sidemenyene og de nyeste innleggene mine! Takk for følge på denne bloggen!

Besøk gjerne disse bloggene!:

hits