18.jul.2010 | 16:44

Some songs to recommendUnder er noen sanger som jeg har kommet over,som jeg har begynt å like! Så her kommer de,kanskje de faller i smak hos deg også!

Amy Macdonald//
Don't tell me that it's over


Keri Hilson// I Like


Camp Rock 2// Can't Back down( Demi Lovato m.m)


Owl City// FirefliesB.O.B ft. Hayley Williams // Airplanes


Enjoy!

Nå skal jeg slappe av litt videre! Har sovet litt lenge idag også,men har allerede tatt med dusj og spist litt mat. Nok om mine syssler. Blåser veldig mye ute nå. Vurderer en liten tur med kameraet mitt,men vet ikke om kroppen vil.. Noen ganger vil "hjernen" mer enn hva kroppen kan gjøre med tanke på kondisen min og ja,kondis.

Vi får se hva dagen bringer, er jo sol blandet med skyer + vind som nevnt ovenfor.
Ha en fin søndag videre! Så blogges vi!

Senere idag kommer "Ukens..." og en veldig forsinket " Star of the week".. Stay tuned!


1 Kommentarer
Kjære deg som skal kommentere,før du kommenterer husk å fyll inn de nødvendige feltene rett under så jeg har muligheten å svare deg! Alle kommentarer som inneholder egenreklame("fin blogg,kommentere tilbake?<3" slettes med én gang!
HAR BYTTET BLOGGPLATTFORM,BLOGGER IKKE HER FRA LENGER! BESØK DEN NYE BLOGGEN HVIS DU LURER PÅ NOE!cathsverden:

SV: jeg søkte på psykologi og kriminologi:P vet det er vanskelig å komme inne der, men likevel. i fjor var jeg bare på plass nr 15 på ventelista, mens i år er jeg jo kjempe langt nede:(

18.jul.2010 | 17:35
URL: http://cathsverden.blogg.no

Kommentér dette innlegg rett under!:

Navnet ditt?:
Husk meg?

E-postadresse: (publiseres ikke)

URL/Bloggadresse:

bloglovin
Din kommentar rett under:

Har byttet bloggplattform fra og med 26.desember 2010,blogger heretter fra wordpress.com,klikk på ikonet under for å komme til den nye bloggen!


Blogg.no leverer teknologien bak I Nina's verden♥ A blog about my life.Bloggen skrives av © Nina C.(min hverdag i bloggformat)og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Søk i bloggen

ninacg89@gmail.com
Venneforespørsel
Kort fortalt:Jeg blogger ikke lenger fra denne bloggen, har byttet til wordpress.com (http://inmystrangeworld.wordpress.com). Har denne bloggen for å linke til gamle innlegg pga blogg.no ikke har muligheten å ta med innleggene videre. Litt merkelig er det å ikke blogge her lenger,men ny start og nye muligheter er å finne på wordpress.com(anbefales!) Takk for all besøk på denne bloggen her! Håper jeg ser dere på min nåværende blogg!MenyBESKJED FRA BLOGGEREN!SE HIT!! Blogger nå kun fra wordpress.com(f.o.m 26.des 2010). Håper dere følger meg videre på min "nye" blogg(klikk her for å komme til wordpress bloggen min!).

Har link i sidemenyene og de nyeste innleggene mine! Takk for følge på denne bloggen!

Besøk gjerne disse bloggene!:

hits