19.jul.2010 | 03:31

My weekendVet det er ganske sent på kveld,men jeg fikk lyst å skrive om min helg. Skal ikke skrive lange avhandlingen heller,så har puttet et par bilder inn innlegget. Uten bilder kan et innlegg bli fort kjedelig,og folk orker ikke å kommentere eller bare skriver "fin blogg,kommentere tilbake?<3".

I helgen har jeg delvis vært hjemme alene (siden mor og far i huset er på en tur til Sverige for å besøke kusine m/samboer),utenom når Marita var innom på lørdagenfor å overnatte, før hun dro på en grillfest/sammenkomst hos naboen rett ovenfor.  På fredagen var jeg litt husmor å gjorde litt rent i huset(dvs: støvsuget,vasket kattedoen til Miley,hengte opp tøy og vasket tøy).


Ikke akkurat sånn jeg tuslet rundt i huset,men bare for å illustrere. På lørdagen sov jeg lenge,så kom Marita en tur innom for å spise middag samme med meg. Hennes venninne Ida kom en tur innom før de to dro på en grillfest som nevnt ovenfor. Lørdagen gikk med på å se på tv,se på NCIS LOS ANGELES på pcskjermen og lese slutten av "Dead until Dark" av Charlaine Harris.Har gått mye turer på "runden" som vi kaller det her hjemme,det er en turrunde på ca 40-50 min. Har knipset en del bilder,ikke alle ble like brae heller. Så det er fellesfaktoren for hele helgen.Søndagen: Sov jeg til klokken 14.00, stod opp;tok en dusj. Så spise jeg restemiddagen fra lørdagen(Pizza). Så var det en gåtur,se på NCIS LOS ANGELES,begynte på "Living dead in Dallas" av Charlaine Harris, så på en episode av "Poirot" og var mer eller mindre på pcen hele dagen.


Miley(på bilde) kan snart få lov til å sprade rundt i nabolaget etter å vært inne i snart 4 uker,som Dyrebeskyttelsen anbefalte. Den tiden har hun blitt kjent med oss alle i hjemmet,og markert godt at dette er hennes hjem. Vi har blitt kjent med hennes lekne side,koseside og kloreside. I løpet av helga har jeg fått 3 mindre kloremerket,og i går et stort et på ene hånda. Sånn er det å ha katt! Men hun er en ordentlig kosekatt og en sofagris!hehe

Håper alle har hatt en fin helg! Nå skal jeg snart legge meg(klokka er snart halv fire om morgenen), Skal se ferdig én episode av "NCIS LOS ANGELES".

Sier natta nå! Så blogges vi senere idag,en gang når jeg står opp!4 Kommentarer
Kjære deg som skal kommentere,før du kommenterer husk å fyll inn de nødvendige feltene rett under så jeg har muligheten å svare deg! Alle kommentarer som inneholder egenreklame("fin blogg,kommentere tilbake?<3" slettes med én gang!
HAR BYTTET BLOGGPLATTFORM,BLOGGER IKKE HER FRA LENGER! BESØK DEN NYE BLOGGEN HVIS DU LURER PÅ NOE!<3 mia:

Utrolig søte bilder, og så søt katt du har :D

jeg hadde to katter engang som het tigern og kompis, savner dem begge forferdelig.. begge er døde nå :/ hadde dem utrolig lenge, helt siden fjerde klasse faktisk.. og etter dem ble borte får jeg ikke lov og få ny :(

19.jul.2010 | 04:16
URL: http://miabakkee.blogg.no
Dagens Outfit Norge:

høres ut som en veldig bra helg :)

19.jul.2010 | 10:06
URL: http://dagensoutfit.blogg.no
☆Rebella☆ :

Hun er bare så skjønn, den katten♥ Og jeg koser meg med slike innlegg, og det at man bruker bilder, gjør innleggene mer levende, synes jeg, så jeg setter stor pris på det;) Jeg likte innlegget godt;D Liker også veldig godt designet på bloggen din nå, ser du har skiftet;)

19.jul.2010 | 15:30
URL: http://supernate.blogg.no
missM :

Høres ut som en all over veldig bra helg :)

19.jul.2010 | 16:44
URL: http://loosethreads.blogg.no

Kommentér dette innlegg rett under!:

Navnet ditt?:
Husk meg?

E-postadresse: (publiseres ikke)

URL/Bloggadresse:

bloglovin
Din kommentar rett under:

Har byttet bloggplattform fra og med 26.desember 2010,blogger heretter fra wordpress.com,klikk på ikonet under for å komme til den nye bloggen!


Blogg.no leverer teknologien bak I Nina's verden♥ A blog about my life.Bloggen skrives av © Nina C.(min hverdag i bloggformat)og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Søk i bloggen

ninacg89@gmail.com
Venneforespørsel
Kort fortalt:Jeg blogger ikke lenger fra denne bloggen, har byttet til wordpress.com (http://inmystrangeworld.wordpress.com). Har denne bloggen for å linke til gamle innlegg pga blogg.no ikke har muligheten å ta med innleggene videre. Litt merkelig er det å ikke blogge her lenger,men ny start og nye muligheter er å finne på wordpress.com(anbefales!) Takk for all besøk på denne bloggen her! Håper jeg ser dere på min nåværende blogg!MenyBESKJED FRA BLOGGEREN!SE HIT!! Blogger nå kun fra wordpress.com(f.o.m 26.des 2010). Håper dere følger meg videre på min "nye" blogg(klikk her for å komme til wordpress bloggen min!).

Har link i sidemenyene og de nyeste innleggene mine! Takk for følge på denne bloggen!

Besøk gjerne disse bloggene!:

hits