19.jul.2010 | 20:11

Nudler i kaffen

Nei,jeg tuller ikke. Jeg hadde både spist nudler i boks og drukket kaffe(sånn nescafé som man tar varmt vann). Plutselig merker jeg at det var noe ekkelt oppi kaffen,men fant ut at det var nudler som jeg hadde fått oppi der,av en merkelig grunn som jeg ikke husker.hmm.


bare et illustrajonsbilde

Jeg la meg übersent i natt,la meg rundt fem tiden. Ja,vet..Dårlig døgnrytme. Men ene førte til det andre,skulle bare se én episode til av NCIS Los Angeles,ordne noe med bloggen. Så var klokka så mye.

Sov til klokken ...ehm.. fire. Hadde hodepine noe som skyldes at jeg sov lenge. Litt " i told you so!" mohaha..

Etter det har jeg sittet foran pcen,sett på den firkantete tingen i stua som  viser bilder. Så har jeg ..hmm..*tenke tenke*.. ikke gjort noe mer.. Det er drittvær ute,regner og ja,regner..

Skikkelig innevær,men føler for å ta meg en gåtur likevel. Bli vant til å gå tur,prøve å begynne med tur hver dag..eller værtfall et par ganger i uka.

1 Kommentarer
Kjære deg som skal kommentere,før du kommenterer husk å fyll inn de nødvendige feltene rett under så jeg har muligheten å svare deg! Alle kommentarer som inneholder egenreklame("fin blogg,kommentere tilbake?<3" slettes med én gang!
HAR BYTTET BLOGGPLATTFORM,BLOGGER IKKE HER FRA LENGER! BESØK DEN NYE BLOGGEN HVIS DU LURER PÅ NOE!Kaja:

Nudler i kaffen ja.. Hehe interessant :-)

Dårlig vær her også.. Fint vær ute til å sitte inne i! Ha en fin kveld! :-)

19.jul.2010 | 20:29
URL: http://skogstrollet.blogg.no

Kommentér dette innlegg rett under!:

Navnet ditt?:
Husk meg?

E-postadresse: (publiseres ikke)

URL/Bloggadresse:

bloglovin
Din kommentar rett under:

Har byttet bloggplattform fra og med 26.desember 2010,blogger heretter fra wordpress.com,klikk på ikonet under for å komme til den nye bloggen!


Blogg.no leverer teknologien bak I Nina's verden♥ A blog about my life.Bloggen skrives av © Nina C.(min hverdag i bloggformat)og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Søk i bloggen

ninacg89@gmail.com
Venneforespørsel
Kort fortalt:Jeg blogger ikke lenger fra denne bloggen, har byttet til wordpress.com (http://inmystrangeworld.wordpress.com). Har denne bloggen for å linke til gamle innlegg pga blogg.no ikke har muligheten å ta med innleggene videre. Litt merkelig er det å ikke blogge her lenger,men ny start og nye muligheter er å finne på wordpress.com(anbefales!) Takk for all besøk på denne bloggen her! Håper jeg ser dere på min nåværende blogg!MenyBESKJED FRA BLOGGEREN!SE HIT!! Blogger nå kun fra wordpress.com(f.o.m 26.des 2010). Håper dere følger meg videre på min "nye" blogg(klikk her for å komme til wordpress bloggen min!).

Har link i sidemenyene og de nyeste innleggene mine! Takk for følge på denne bloggen!

Besøk gjerne disse bloggene!:

hits