20.jul.2010 | 02:29

It's time to get to bed..buuut..

...Men så halvveis en episode av NCIS Los Angeles, episode 9. Hvor Abby(Pauley Perrette) ble kidnappet av en psyko seriemorder. Iiikk..Ser episoder via Surfthechannel.com som igjen sender meg til megavideo,hvor man kan se 72 min gratis(før du må vente nesten 1 time for å se nye 72 min gratis). Litt kjedelig å bli avbrutt i en episode,og for å så måtte vente i 1 time. Er litt trøtt nå,så jeg får vente i spenning å se hva som skjer. Gibbs og teamet hans kommer også for å redde henne.

Er en NCIS fan og prøver å bli NCIS Los Angeles fan også.. Litt vant med NCIS teamet til Gibbs(Mark Harmon).

Hentet fra episoden, fra flickr.com

Kjipt å måtte vente når det har skjedd noe spennende.. Men,men.. Tenkte jeg skulle lese litt i "Living dead in Dallas" før jeg legger meg helt.

Mandagen min gikk helt grei,gikk over like fort som den kom pga jeg sov überlenge som vanlig. Har ikke vært det beste været,men fikk gikk meg en gåtur i går også. Fikk tatt et par bilder,men skal poste dem i morgen. eller kanskje nå?hmm.

Jeg gjør det nå jeg..


Nok om min gåtur! Nå skal jeg prøve å legge meg til en "normal tid". Skal ordne og svare på deres kommentarer når jeg står opp én gang iløpet av dag.


Hvis dere kjeder dere kan dere gjøre 2 ting som vil gjøre meg glad.
  1. Stem på meg i denne fotokonkurransen(usikker på hvor lang avstemningsrunden er)
  2. Følge meg på ->bloglovin Bloglovin?
Natta alle sammen! Sov søtt alle sammen!0 Kommentarer
Kjære deg som skal kommentere,før du kommenterer husk å fyll inn de nødvendige feltene rett under så jeg har muligheten å svare deg! Alle kommentarer som inneholder egenreklame("fin blogg,kommentere tilbake?<3" slettes med én gang!
HAR BYTTET BLOGGPLATTFORM,BLOGGER IKKE HER FRA LENGER! BESØK DEN NYE BLOGGEN HVIS DU LURER PÅ NOE!
Kommentér dette innlegg rett under!:

Navnet ditt?:
Husk meg?

E-postadresse: (publiseres ikke)

URL/Bloggadresse:

bloglovin
Din kommentar rett under:

Har byttet bloggplattform fra og med 26.desember 2010,blogger heretter fra wordpress.com,klikk på ikonet under for å komme til den nye bloggen!


Blogg.no leverer teknologien bak I Nina's verden♥ A blog about my life.Bloggen skrives av © Nina C.(min hverdag i bloggformat)og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Søk i bloggen

ninacg89@gmail.com
Venneforespørsel
Kort fortalt:Jeg blogger ikke lenger fra denne bloggen, har byttet til wordpress.com (http://inmystrangeworld.wordpress.com). Har denne bloggen for å linke til gamle innlegg pga blogg.no ikke har muligheten å ta med innleggene videre. Litt merkelig er det å ikke blogge her lenger,men ny start og nye muligheter er å finne på wordpress.com(anbefales!) Takk for all besøk på denne bloggen her! Håper jeg ser dere på min nåværende blogg!MenyBESKJED FRA BLOGGEREN!SE HIT!! Blogger nå kun fra wordpress.com(f.o.m 26.des 2010). Håper dere følger meg videre på min "nye" blogg(klikk her for å komme til wordpress bloggen min!).

Har link i sidemenyene og de nyeste innleggene mine! Takk for følge på denne bloggen!

Besøk gjerne disse bloggene!:

hits