20.jul.2010 | 12:08

Ikke noe som å våkne til måkeskrik.

....på landet.. Ja,bor i Gjerdrum. Altså ca 40-50 minutter unna Oslo. Har de forvillet seg oppover? Ikke vet jeg,men litt uvant å høre måkeskrikene om morgenen..


Bilde ovenfor er fra danskebåt turen jeg hadde med moren og faren min for ca 2 år siden. På vei tilbake til Oslo,og måkene fløy rundt båten.

Idag fikk jeg virkelig ikke sove lenge,jeg var trøtt med fikk ikke til å sove ordentlig. Ble bare liggende å vri og vrenge meg for å si det på den måten. Fikk av og til besøk av Miley som ville kose pjuskes litt(Miley er familiekatten ) .


Miley♥
Idag skal vi la henne spasere litt ute for første gang siden hun kom hitt. Hun har som nevnt i tidligere innlegg vært litt inne for å bli kjent med oss alle her i leiligheten.

Været ute er grått og trist,og jeg føler meg fort grå og trist jeg også. Pluss siden er at jeg har bursdag i morgen!Yeah! Fyller 21 år i morgen,og skal først feire med de her hjemme.Så kommer bror m/fam, på mandagen som kommer for å feire bursdagen min på etterskudd. Venner og kjente for vente litt,det blir feiret på etterskudd eventuelt. Sånn er det å ha bursdag midt sommerferie,hvor alle er enten på ferie eller er spredt utover landets grenser pga skole eller annet.fjorårets bursdagskake var inspirert av Twilight!

Noen vet jeg hva slags gave jeg får,og noen vet jeg ikke. Foreldrene mine er ikke så veldig hemmeligheltsfulle av seg lenger.. hehe


[klikk her for å komme til bildekilden!]

Fullt mulig jeg tar meg en snorketur i senga utover dagen.Når det er sånn vær ute og jeg er i "kjede-meg-modus" så er søvn det som står i hodet på meg.

Håper alle for en fin tirsdag! Kommer nok til å slenge ut et par innlegg i dag hvertfall,ikke like mange som vanlig.. Vi får se!

-Hilsen Nina C.♥


1 Kommentarer
Kjære deg som skal kommentere,før du kommenterer husk å fyll inn de nødvendige feltene rett under så jeg har muligheten å svare deg! Alle kommentarer som inneholder egenreklame("fin blogg,kommentere tilbake?<3" slettes med én gang!
HAR BYTTET BLOGGPLATTFORM,BLOGGER IKKE HER FRA LENGER! BESØK DEN NYE BLOGGEN HVIS DU LURER PÅ NOE!kari:

Så kult design du har fått deg nå søta <3

SV: Ja det er mange blogger der du helt klart bør titte innom :)

20.jul.2010 | 12:10
URL: http://lillesmurf.no

Kommentér dette innlegg rett under!:

Navnet ditt?:
Husk meg?

E-postadresse: (publiseres ikke)

URL/Bloggadresse:

bloglovin
Din kommentar rett under:

Har byttet bloggplattform fra og med 26.desember 2010,blogger heretter fra wordpress.com,klikk på ikonet under for å komme til den nye bloggen!


Blogg.no leverer teknologien bak I Nina's verden♥ A blog about my life.Bloggen skrives av © Nina C.(min hverdag i bloggformat)og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Søk i bloggen

ninacg89@gmail.com
Venneforespørsel
Kort fortalt:Jeg blogger ikke lenger fra denne bloggen, har byttet til wordpress.com (http://inmystrangeworld.wordpress.com). Har denne bloggen for å linke til gamle innlegg pga blogg.no ikke har muligheten å ta med innleggene videre. Litt merkelig er det å ikke blogge her lenger,men ny start og nye muligheter er å finne på wordpress.com(anbefales!) Takk for all besøk på denne bloggen her! Håper jeg ser dere på min nåværende blogg!MenyBESKJED FRA BLOGGEREN!SE HIT!! Blogger nå kun fra wordpress.com(f.o.m 26.des 2010). Håper dere følger meg videre på min "nye" blogg(klikk her for å komme til wordpress bloggen min!).

Har link i sidemenyene og de nyeste innleggene mine! Takk for følge på denne bloggen!

Besøk gjerne disse bloggene!:

hits