22.jul.2010 | 00:59

My day

Yesterday I had my 21st birthday! I had a nice day with my folks,and we ate Chicken tandorri with nan bread and had brownies and ice cream to dessert. Under there's a few pictures from my birthday!  Er litt english idag,hadde det fint i går.Brownie<3

Gaven fra min kjære lillesøster Marita, Fikk filmen Avatar og sesong 2 av CSI:NY.
fikk penger av mamma og pappa<3
I går var somsagt min 21 årsdag. Hadde det ganske rolig hjemme med mamma,pappa og Marita + Miley. Jeg sov lenge,spiste litt frokost og litt godteri. Middag var en av min favorittmat Chicken Tandorri med nan brød. Vi spiste Brownies som jeg og Mamma hadde bakt tidligere på dagen. De ble kjempe gode!


Miley er ute på sin andre utforskningsferd,og hun ville absolutt ikke være med inn. Så hun er ute nå,håper hun kommer tuslende tilbake. Hun var utenfor her i stad og snuste,men gikk videre rundt i nabolaget.

Nå skal jeg og Marita se litt på sesong 5 av Grey's Anatomy straks!Klikk her for å delta i konkurransen om premierebilletter!

7 Kommentarer
Kjære deg som skal kommentere,før du kommenterer husk å fyll inn de nødvendige feltene rett under så jeg har muligheten å svare deg! Alle kommentarer som inneholder egenreklame("fin blogg,kommentere tilbake?<3" slettes med én gang!
HAR BYTTET BLOGGPLATTFORM,BLOGGER IKKE HER FRA LENGER! BESØK DEN NYE BLOGGEN HVIS DU LURER PÅ NOE!MARITA GUNDERSEN :

håper du hadde en fin dag :-D bra du likte gavene ;)

håper miley kommer tilbake i morgen da :(

22.jul.2010 | 01:15
URL: http://maritagundersen1991.blogg.no
Mojo:

Fint at du hadde en fin dag da :)

22.jul.2010 | 02:24
Mojo:

og Gratulerer med dagen som var :)

22.jul.2010 | 02:26
-monica:

så koselig:D..

22.jul.2010 | 08:28
URL: http://moncg.blogg.no
Nina C(er å finne på wordpress):

monica in Beijing..:Ja,var en kjempe koselig dag!

22.jul.2010 | 17:37
URL: http://nina89.blogg.no/
Nina C(er å finne på wordpress):

Mojo:Tusen takk =)

22.jul.2010 | 17:44
URL: http://nina89.blogg.no/
Nina C(er å finne på wordpress):

Mojo: Ja,hadde en kjempe koselig dag=)

22.jul.2010 | 17:45
URL: http://nina89.blogg.no/

Kommentér dette innlegg rett under!:

Navnet ditt?:
Husk meg?

E-postadresse: (publiseres ikke)

URL/Bloggadresse:

bloglovin
Din kommentar rett under:

Har byttet bloggplattform fra og med 26.desember 2010,blogger heretter fra wordpress.com,klikk på ikonet under for å komme til den nye bloggen!


Blogg.no leverer teknologien bak I Nina's verden♥ A blog about my life.Bloggen skrives av © Nina C.(min hverdag i bloggformat)og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Søk i bloggen

ninacg89@gmail.com
Venneforespørsel
Kort fortalt:Jeg blogger ikke lenger fra denne bloggen, har byttet til wordpress.com (http://inmystrangeworld.wordpress.com). Har denne bloggen for å linke til gamle innlegg pga blogg.no ikke har muligheten å ta med innleggene videre. Litt merkelig er det å ikke blogge her lenger,men ny start og nye muligheter er å finne på wordpress.com(anbefales!) Takk for all besøk på denne bloggen her! Håper jeg ser dere på min nåværende blogg!MenyBESKJED FRA BLOGGEREN!SE HIT!! Blogger nå kun fra wordpress.com(f.o.m 26.des 2010). Håper dere følger meg videre på min "nye" blogg(klikk her for å komme til wordpress bloggen min!).

Har link i sidemenyene og de nyeste innleggene mine! Takk for følge på denne bloggen!

Besøk gjerne disse bloggene!:

hits