24.jul.2010 | 11:58

Gjesteblogger?Lyst å dele en historie?

Har lenge lyst å "spørre" om det er noen av mine bloggvenner/faste lesere som ville være en gjesteblogger,enten fast eller kanskje sånn av og til,etter hva den vil blogge om. Du trenger ikke å være fast leser heller,men hvis du har lyst å komme med noe? Kanskje noe bra sminketips eller en bra bok du har lest som du vil anbefale til en annen leserkrets.?

Enten du har en historie å dele(bra eller dårlig), vil komme med tips og taps om ting & tang eller bare lyst å blogge om noe som opptar deg eller noe du brenner for?

Har ikke store trafikken,men historien eller innlegget ditt vil ikke gå upåaktet henn(som de sier!).
Send mail til: ninacg89@gmail.com med forespørsel.


I sammeslengen vil jeg anbefale deg om å stikke innom Kari Rasmussens blogg,hun har et kjempe fint prosjekt som kalles "Bloggfamilien", der du kan dele din historie (med navn eller om du vil være anonym). Hun trenger flere historier,så det er bare å gå inn på denne LINKEN HER! for å lese andre historier og kanskje sende inn din etterhvert.

Har delt min historie der også,du kan lese den HER!6 Kommentarer
Kjære deg som skal kommentere,før du kommenterer husk å fyll inn de nødvendige feltene rett under så jeg har muligheten å svare deg! Alle kommentarer som inneholder egenreklame("fin blogg,kommentere tilbake?<3" slettes med én gang!
HAR BYTTET BLOGGPLATTFORM,BLOGGER IKKE HER FRA LENGER! BESØK DEN NYE BLOGGEN HVIS DU LURER PÅ NOE!HegeKristin:

kult:)

25.jul.2010 | 17:36
URL: http://www.hegekristin.blogg.no
Maria Reiersøl:

Har ikke noe å dele akkurat nå x]

Liker bloggen din.

25.jul.2010 | 17:48
URL: http://reiersol.blogg.no/
emiilyjane:

Elsker designet & headeren din ! Det var kjempefint ;D

Hilsen Emily ;P

25.jul.2010 | 17:50
Nina C(er å finne på wordpress):

emiilyjane:Tusen takk=)

25.jul.2010 | 18:16
URL: http://nina89.blogg.no/
Chalten:

Fint konsept. Jeg sender inn et boktips :)

26.jul.2010 | 10:37
URL: http://www.chalten.blogg.no
Nina C(er å finne på wordpress):

Chalten: skriver det her også..takk for ditt bidrag!Postes senere idag/evt. i morgen.

26.jul.2010 | 13:24
URL: http://nina89.blogg.no/

Kommentér dette innlegg rett under!:

Navnet ditt?:
Husk meg?

E-postadresse: (publiseres ikke)

URL/Bloggadresse:

bloglovin
Din kommentar rett under:

Har byttet bloggplattform fra og med 26.desember 2010,blogger heretter fra wordpress.com,klikk på ikonet under for å komme til den nye bloggen!


Blogg.no leverer teknologien bak I Nina's verden♥ A blog about my life.Bloggen skrives av © Nina C.(min hverdag i bloggformat)og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Søk i bloggen

ninacg89@gmail.com
Venneforespørsel
Kort fortalt:Jeg blogger ikke lenger fra denne bloggen, har byttet til wordpress.com (http://inmystrangeworld.wordpress.com). Har denne bloggen for å linke til gamle innlegg pga blogg.no ikke har muligheten å ta med innleggene videre. Litt merkelig er det å ikke blogge her lenger,men ny start og nye muligheter er å finne på wordpress.com(anbefales!) Takk for all besøk på denne bloggen her! Håper jeg ser dere på min nåværende blogg!MenyBESKJED FRA BLOGGEREN!SE HIT!! Blogger nå kun fra wordpress.com(f.o.m 26.des 2010). Håper dere følger meg videre på min "nye" blogg(klikk her for å komme til wordpress bloggen min!).

Har link i sidemenyene og de nyeste innleggene mine! Takk for følge på denne bloggen!

Besøk gjerne disse bloggene!:

hits