24.jul.2010 | 03:25

Late night

Ja,da sitter jeg fremdeles oppe og sipper i meg Good Night Tea fra Ricola. En te jeg kjøpte i går,den virker etterhvert. Jeg blir værtfall ganske sigen og i sovehumør.. Så det er nok på tide at jeg kommer meg til sengs! Men først og fremst er jeg og familien her hjemme, kjempe glade for at vår lille prinsesse og pus;Miley; har kommet hjem igjen etter sin ville ferd på 2døgn.

Vi fikk henne for over 1 mnd etter vi adopterte henne fra dyrebeskyttelsen på Mosseveien i Oslo den 23.juni 2010. Hun måtte være inne i 3-4 uker for å bli kjent med oss alle her hjemme. Kanskje derfor hun ville ut å kjenne vinden i pelsen,gresset mellom potene. Men Pappa var ute igår,så kom han inn helt i hundre nesten. Sa at vi måtte komme ut,for miley var i området. Vi begynt å rope på henne og lokke henne ut. Hun kom tuslene og luskende ut  under fra en bil. Så kom hun inn etter en veldig god markering av "her bor jeg" på dørkarmen og blomstepotene utenfor.
Nå ligger hun å snorker ved siden av meg. Jeg er utrolig lettet og glad for at hun kom hjem igjen. Slipper jeg å ligger å bekymre meg om natten,ikke få sove godt. Jeg har vært utrolig redd,og visste ikke om jeg hadde greid noe flere netter uten å vite om henne hadde det bra.

Men hun er i fin form,litt møkkete på potene.men ellers i fin kose form! hehe


Min fredag(i korte trekk):
Jeg sov lenge som vanlig,men slappet av på terressen og var snurten over at sola hadde pakket og dratt. Latt herr sky komme med herr blåst. Men jeg leste en god del i "Living Dead In Dallas" av Charlaine Harris.Ellers så gjore jeg ikke annet enn å glo på tven og sitte foran pcen; lese blogger og blogge selv. Vurderte bloggpause,men slo det fort fra meg. Har lagret mange innlegget nå,så det kommer mye i helga. Mye variert og mye å lese(med bilder).Igår fløy flyene i skytteltrafikk og det hørtes nesten ut som de skulle styrte.. De flyr veldig lavt over her,og vi hører de godt for å si det sånt. Bilde ovenfor er tatt med så mye zoom digitalkameraet mitt kan zoome inn på.


Himmel på torsdagen.. glemte å poste det i et innlegg..eller gjorde jeg det.hmm..*gullfisk hukommelse*

Håper alle har hatt en fin fredag! Kommer til å få en fin helg!

-Du gjorde i går?Skal du noe spesielt i helga?


0 Kommentarer
Kjære deg som skal kommentere,før du kommenterer husk å fyll inn de nødvendige feltene rett under så jeg har muligheten å svare deg! Alle kommentarer som inneholder egenreklame("fin blogg,kommentere tilbake?<3" slettes med én gang!
HAR BYTTET BLOGGPLATTFORM,BLOGGER IKKE HER FRA LENGER! BESØK DEN NYE BLOGGEN HVIS DU LURER PÅ NOE!
Kommentér dette innlegg rett under!:

Navnet ditt?:
Husk meg?

E-postadresse: (publiseres ikke)

URL/Bloggadresse:

bloglovin
Din kommentar rett under:

Har byttet bloggplattform fra og med 26.desember 2010,blogger heretter fra wordpress.com,klikk på ikonet under for å komme til den nye bloggen!


Blogg.no leverer teknologien bak I Nina's verden♥ A blog about my life.Bloggen skrives av © Nina C.(min hverdag i bloggformat)og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Søk i bloggen

ninacg89@gmail.com
Venneforespørsel
Kort fortalt:Jeg blogger ikke lenger fra denne bloggen, har byttet til wordpress.com (http://inmystrangeworld.wordpress.com). Har denne bloggen for å linke til gamle innlegg pga blogg.no ikke har muligheten å ta med innleggene videre. Litt merkelig er det å ikke blogge her lenger,men ny start og nye muligheter er å finne på wordpress.com(anbefales!) Takk for all besøk på denne bloggen her! Håper jeg ser dere på min nåværende blogg!MenyBESKJED FRA BLOGGEREN!SE HIT!! Blogger nå kun fra wordpress.com(f.o.m 26.des 2010). Håper dere følger meg videre på min "nye" blogg(klikk her for å komme til wordpress bloggen min!).

Har link i sidemenyene og de nyeste innleggene mine! Takk for følge på denne bloggen!

Besøk gjerne disse bloggene!:

hits