24.jul.2010 | 12:33

Ut på tur aldri sur..

Da skal jeg snart ut på en laang går tur,eller runde..Liker egentlig å gå runder,da har man et endemål. En annelse på hvor langt man må gå. Denne ruten er litt lengere enn den "vanlige" runden min. Men jeg orker ikke å sitte klistrert foran pcen i dette finværet. Vi vet jo ikke hvor lenge dette "god været" varer heller,så det er bare å ta på seg turskoa og ta med kameraet på tur. De fleste har vel fått med seg det,men Miley(bildet ovenfor,pusen) har kommet tilbake etter sin oppdagelseferd på nesten 2 døgn. Her på bildet ligger vi å koser/sover,hun liker å ligge oppi senga hos meg. Inatt var hun veldig kosete!

Aw..hva skjer med blogg.no,ene øyeblikket får jeg lastet opp og andre får jeg ikke. Kan være nettverket her hjemme også. Men værtfall ut på tur!

Vi blogges senere! Hvis du har lyst å være gjesteblogger på bloggen min kan du sende mail til : ninacg89@gmail.com eller lese innlegget rett under dette på forsiden..Der står det mer info!

Ha en strålende dag,gå ut og vær i sola! Ikke sitt inne foran pcen folkens!(hvis det er finvær hos dere da!)


5 Kommentarer
Kjære deg som skal kommentere,før du kommenterer husk å fyll inn de nødvendige feltene rett under så jeg har muligheten å svare deg! Alle kommentarer som inneholder egenreklame("fin blogg,kommentere tilbake?<3" slettes med én gang!
HAR BYTTET BLOGGPLATTFORM,BLOGGER IKKE HER FRA LENGER! BESØK DEN NYE BLOGGEN HVIS DU LURER PÅ NOE!-monica:

det er fint vær hos oss.. men det er ALTFOR VARMT.. jeg vil heller sitte inne litt.. det er 35 grader her.. jeg dør hvis jeg går ut:p..

24.jul.2010 | 12:47
URL: http://moncg.blogg.no
mindreverdig:

Sv: Tusen takk, bra du syntes det:) det hjelper litt

klem mindreverdig<3

Nydelig pus, bra den kom tilbake:D

klem mindreverdig<3

24.jul.2010 | 14:24
URL: http://www.mindreverdig.blogg.no
MARITA GUNDERSEN :

ha en god gå tur ,søs :D

godt mileypusen er tilbake :D

vi ses endag til uka :) jeg kommer nok hjemom. Men jeg flytter jo tilbake i slutten av neste uke :)

24.jul.2010 | 14:34
URL: http://maritagundersen1991.blogg.no
Caroline GT:

Tusen takk! Jeg bruker Canon eos 400d

24.jul.2010 | 17:35
URL: http://www.carolinegt.blogg.no
Nina C(er å finne på wordpress):

Caroline GT:Bare hyggelig!

24.jul.2010 | 22:45
URL: http://nina89.blogg.no/

Kommentér dette innlegg rett under!:

Navnet ditt?:
Husk meg?

E-postadresse: (publiseres ikke)

URL/Bloggadresse:

bloglovin
Din kommentar rett under:

Har byttet bloggplattform fra og med 26.desember 2010,blogger heretter fra wordpress.com,klikk på ikonet under for å komme til den nye bloggen!


Blogg.no leverer teknologien bak I Nina's verden♥ A blog about my life.Bloggen skrives av © Nina C.(min hverdag i bloggformat)og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Søk i bloggen

ninacg89@gmail.com
Venneforespørsel
Kort fortalt:Jeg blogger ikke lenger fra denne bloggen, har byttet til wordpress.com (http://inmystrangeworld.wordpress.com). Har denne bloggen for å linke til gamle innlegg pga blogg.no ikke har muligheten å ta med innleggene videre. Litt merkelig er det å ikke blogge her lenger,men ny start og nye muligheter er å finne på wordpress.com(anbefales!) Takk for all besøk på denne bloggen her! Håper jeg ser dere på min nåværende blogg!MenyBESKJED FRA BLOGGEREN!SE HIT!! Blogger nå kun fra wordpress.com(f.o.m 26.des 2010). Håper dere følger meg videre på min "nye" blogg(klikk her for å komme til wordpress bloggen min!).

Har link i sidemenyene og de nyeste innleggene mine! Takk for følge på denne bloggen!

Besøk gjerne disse bloggene!:

hits