24.jul.2010 | 23:22

En bloggpause på vei og litt bilder på snei..

Prøvde å få et slags rim på gang her.. Fotokonkurransen jeg satte gang tidligere idag,trekker jeg midlertidlig tilbake. Skal ta en liten bloggpause,har blitt litt for mye tid foran pcen når jeg kan ha vært ute å gått turer og trent f.eks. Eller vært sosial. Ikke at jeg har så mye penger å være sosial for tiden,men håper sjefen snart setter inn pengene,ga han kontonr mitt for 3 dager siden.

Ja,kjenner jeg meg rett så kommer nok ikke pausen vare så lenge.Men har litt bloggen oppi halsen nå,vet ikke hvorfor det plutselig kom.Hadde slått fra meg bloggpause flere ganger nå,men nå er det på tide. Ha litt avstand fra bloggen,og måtte blogge,å føle at man måtte komme med noe hele. Greit at man ikke får respons på noe hele tiden,skjønner jo det. Men Enkelte innlegg som jeg har brukt tid på ,hadde vært koselig å få respons på. Men skal ikke buhue og sippe for den grunn. Når man er blogger så må man bare bli vant med sånn,noen innlegg får du masse kommentarer på,andre ikke..

Kommer tilbake folkens! I mens kan dere glo på disse bildene under som jeg tok fra min nesten 2 timer lange gåtur! enjoy sier jeg bare! (værtfall noen av de..sparer noen til senere når jeg kommer tilbake!)


For de som ikke orket å lese hele avsnitten før bildene kom,så tar jeg meg en liten bloggpause. Jeg kommer til å titte innom av og til,å snoke på bloggene deres!Don't Worry.Noe må jeg ha å gjøre,men vil prøve å få litt avstand til bloggen.

Til høsten kommer jeg ikke til å få så mye tid til å blogge,selv om jeg vil det selv. Mye pensum og jeg må ta meg  selv i nakkeskinnet å være litt borte fra bloggen og internett generellt.

Håper alle har hatt en fin lørdag! Nå er jeg kjempe trøtt og skal legge meg om noen få strakser.

Vi blogges!

-Hilsen Nina C.
Takker for ditt besøk selv om jeg ikke kommer til å være aktiv!(midlertidlig pause pågang!)0 Kommentarer
Kjære deg som skal kommentere,før du kommenterer husk å fyll inn de nødvendige feltene rett under så jeg har muligheten å svare deg! Alle kommentarer som inneholder egenreklame("fin blogg,kommentere tilbake?<3" slettes med én gang!
HAR BYTTET BLOGGPLATTFORM,BLOGGER IKKE HER FRA LENGER! BESØK DEN NYE BLOGGEN HVIS DU LURER PÅ NOE!
Kommentér dette innlegg rett under!:

Navnet ditt?:
Husk meg?

E-postadresse: (publiseres ikke)

URL/Bloggadresse:

bloglovin
Din kommentar rett under:

Har byttet bloggplattform fra og med 26.desember 2010,blogger heretter fra wordpress.com,klikk på ikonet under for å komme til den nye bloggen!


Blogg.no leverer teknologien bak I Nina's verden♥ A blog about my life.Bloggen skrives av © Nina C.(min hverdag i bloggformat)og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Søk i bloggen

ninacg89@gmail.com
Venneforespørsel
Kort fortalt:Jeg blogger ikke lenger fra denne bloggen, har byttet til wordpress.com (http://inmystrangeworld.wordpress.com). Har denne bloggen for å linke til gamle innlegg pga blogg.no ikke har muligheten å ta med innleggene videre. Litt merkelig er det å ikke blogge her lenger,men ny start og nye muligheter er å finne på wordpress.com(anbefales!) Takk for all besøk på denne bloggen her! Håper jeg ser dere på min nåværende blogg!MenyBESKJED FRA BLOGGEREN!SE HIT!! Blogger nå kun fra wordpress.com(f.o.m 26.des 2010). Håper dere følger meg videre på min "nye" blogg(klikk her for å komme til wordpress bloggen min!).

Har link i sidemenyene og de nyeste innleggene mine! Takk for følge på denne bloggen!

Besøk gjerne disse bloggene!:

hits