25.jul.2010 | 16:16

Can't do it..

Vingle Nina er tilbake folkens,etter en "god natt" søvn så vil jeg ikke helt holde meg borte fra bloggen. Som den bloggavhengig personen som jeg har blitt har jeg ikke lyst å være helt borte fra bloggen heller og lese blogger.
Hva skal jeg gjøre når det er grått og trist vær ute,og man må være inne.. Vet at det "ikke er noe dårlig vær,men bare dårlig klær".

Men jeg kommer ikke til å pøse ut innleggene så fort som vanlig,jeg skal spare noen godbiter,men ha litt bloggnedtrapping istendenfor en helt bloggpause. Beklager at jeg er vinglete folkens,men jeg liker å blogge og jeg trodde i går at jeg ville ha en fullstendig pause.

Men det var i går,var litt ..tja.. litt bummed i går,vet ikke hvorfor.Men ble plutselig helt lei av alt som har med internett. Derav blogging.. Skal ikke plage dere med klagedetaljer,det er bare små ting.


Så dere er ikke lei av meg ennå? Klar for mere innlegg?

Nå skal jeg spise middag,har sovet lenge pga jeg fikk ikke sove i natt.Lå å tenkte alt for mye i går. Det var bare én av de dagene hvor alt var litt grått,selvom det hadde vært fin vær.

Har enda et spørsmål: ER DERE INTERESSERT Å MELDE DERE PÅ BLOGGPORTRETT? vet at mange blogger har det,og jeg tenkte at jeg hadde lyst å prøve ut det også. Bare midlertidlig,for å se om folk vil det?2 Kommentarer
Kjære deg som skal kommentere,før du kommenterer husk å fyll inn de nødvendige feltene rett under så jeg har muligheten å svare deg! Alle kommentarer som inneholder egenreklame("fin blogg,kommentere tilbake?<3" slettes med én gang!
HAR BYTTET BLOGGPLATTFORM,BLOGGER IKKE HER FRA LENGER! BESØK DEN NYE BLOGGEN HVIS DU LURER PÅ NOE!kechan:

Tusen takk for kommentar på bloggen min! jeg bare ELSKER designet ditt! vanvittig tøfft ! :)

25.jul.2010 | 16:20
URL: http://kechan.blogg.no
-monica:

skjønner godt hva du mener:p.. noen ganger er jeg og litt lei av all "internett":p.. men det varer ikke lenge:p..

25.jul.2010 | 16:26
URL: http://moncg.blogg.no

Kommentér dette innlegg rett under!:

Navnet ditt?:
Husk meg?

E-postadresse: (publiseres ikke)

URL/Bloggadresse:

bloglovin
Din kommentar rett under:

Har byttet bloggplattform fra og med 26.desember 2010,blogger heretter fra wordpress.com,klikk på ikonet under for å komme til den nye bloggen!


Blogg.no leverer teknologien bak I Nina's verden♥ A blog about my life.Bloggen skrives av © Nina C.(min hverdag i bloggformat)og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Søk i bloggen

ninacg89@gmail.com
Venneforespørsel
Kort fortalt:Jeg blogger ikke lenger fra denne bloggen, har byttet til wordpress.com (http://inmystrangeworld.wordpress.com). Har denne bloggen for å linke til gamle innlegg pga blogg.no ikke har muligheten å ta med innleggene videre. Litt merkelig er det å ikke blogge her lenger,men ny start og nye muligheter er å finne på wordpress.com(anbefales!) Takk for all besøk på denne bloggen her! Håper jeg ser dere på min nåværende blogg!MenyBESKJED FRA BLOGGEREN!SE HIT!! Blogger nå kun fra wordpress.com(f.o.m 26.des 2010). Håper dere følger meg videre på min "nye" blogg(klikk her for å komme til wordpress bloggen min!).

Har link i sidemenyene og de nyeste innleggene mine! Takk for følge på denne bloggen!

Besøk gjerne disse bloggene!:

hits