26.jul.2010 | 16:15

My week

Denne uka kommer til å fly fortere enn svint,fortere enn Paris Hilton skifter sine BFFs. Tenkte just for fun og kanskje mer for min del,enn deres.Men her kommer min uke!

Mandag: Ingen planer for dagen,skikkelig dårlig vær også..Men stopper ikke min planlagte gårtur,eller jeg har tenkt å gå en tur. Ta på meg allværsjakken.


Tirsdag: En liten tur til Oslo med Hanne for å "leke" turist og rusle på museumer.. Håper på fint vært!

Onsdag: Er ganske åpen nå,så da har jeg ikke noe spesielt planer for dagen.

Torsdag: Familiemiddag for å feire bursdagen som jeg hadde den 21.juli,på etterskudd.


Fredag: Møte Camilla og Gry i Lillestrøm,for å skravle litt og så har Camilla en bursdaggave til meg.tihi. Ikke bare derfor jeg gleder meg,lenge siden jeg har sett de to!

Lørdag: Da skal jeg jobbepå EXPORAMA på Hellerudslette//Skedsmo//Like ved Gjelleråsen. Da er det D.D.E konsert. Vet ikke hva arbeidsoppgaven min blir ennå.Men blir nok å rydde opp etter folk,ta inn glass og annet avfall.
6 Kommentarer
Kjære deg som skal kommentere,før du kommenterer husk å fyll inn de nødvendige feltene rett under så jeg har muligheten å svare deg! Alle kommentarer som inneholder egenreklame("fin blogg,kommentere tilbake?<3" slettes med én gang!
HAR BYTTET BLOGGPLATTFORM,BLOGGER IKKE HER FRA LENGER! BESØK DEN NYE BLOGGEN HVIS DU LURER PÅ NOE!Alina Stokkan - Fashiondesigner:

SV: Takk :D Bra at du likte det, blir sikkert flere, det var gøy å lage.

26.jul.2010 | 16:39
URL: http://alinastokkan.blogg.no
TheHibi - Mostly design:

Sv: For å endre skrifttype i innlegg, legger du inn følgende linje i stilsettet ditt under avsnittet #main. (Har du ikke dette avsnittet, lager du det)

font-family: Arial, Helvetica, sans-serif;

Så endrer du Arial til skrifttypen du ønsker :)

26.jul.2010 | 17:53
URL: http://thehibi.blogg.no/
TheHibi - Mostly design:

Sv: Hehe, det er bare koselig at du spør, så lenge jeg kan svare :) Det eneste som blir endret når du spør i flere kommentarer, er at du får flere kommentarer tilbake (er litt dårlig på å samle svar..). Du finner i alle fall ut hvordan du skaffer deg din egen søkerute her:

http://thehibi.blogg.no/1265284171_04feb2010.html

26.jul.2010 | 18:02
URL: http://thehibi.blogg.no/
Kaja:

Høres bra ut :)

Uka mi blir jobb i tre dager før jeg drar til Spania :) Ha en fin uke!!

26.jul.2010 | 18:17
URL: http://skogstrollet.blogg.no
Nina C(er å finne på wordpress):

TheHibi:Takker og bukker!

26.jul.2010 | 22:52
URL: http://nina89.blogg.no/
Nina C(er å finne på wordpress):

Alina Stokkan: Bare hyggelig! Flink du er til å tegne,ser fram til flere videoer om tegneprosesser!

26.jul.2010 | 22:54
URL: http://nina89.blogg.no/

Kommentér dette innlegg rett under!:

Navnet ditt?:
Husk meg?

E-postadresse: (publiseres ikke)

URL/Bloggadresse:

bloglovin
Din kommentar rett under:

Har byttet bloggplattform fra og med 26.desember 2010,blogger heretter fra wordpress.com,klikk på ikonet under for å komme til den nye bloggen!


Blogg.no leverer teknologien bak I Nina's verden♥ A blog about my life.Bloggen skrives av © Nina C.(min hverdag i bloggformat)og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Søk i bloggen

ninacg89@gmail.com
Venneforespørsel
Kort fortalt:Jeg blogger ikke lenger fra denne bloggen, har byttet til wordpress.com (http://inmystrangeworld.wordpress.com). Har denne bloggen for å linke til gamle innlegg pga blogg.no ikke har muligheten å ta med innleggene videre. Litt merkelig er det å ikke blogge her lenger,men ny start og nye muligheter er å finne på wordpress.com(anbefales!) Takk for all besøk på denne bloggen her! Håper jeg ser dere på min nåværende blogg!MenyBESKJED FRA BLOGGEREN!SE HIT!! Blogger nå kun fra wordpress.com(f.o.m 26.des 2010). Håper dere følger meg videre på min "nye" blogg(klikk her for å komme til wordpress bloggen min!).

Har link i sidemenyene og de nyeste innleggene mine! Takk for følge på denne bloggen!

Besøk gjerne disse bloggene!:

hits