27.jul.2010 | 21:28

Season Finally-Desperate Housewives

Beklager for lite aktivitet på bloggen, dro til Oslo idag rundt 14.00 tiden for å møte Hanne. Vi skulle være litt turister i egen hovedstad. Vi var på foran slottet,dronningparken,nasjonalgalleriet og akershus festning. Hadde jo vært på de noen av stedene,ehm..ikke tuslet foran slottet. I know*shame on you*. men når jeg er i oslo har jeg ikke orket å tusle opp til slottet.

Kjempe fint vær i dag. Tok veldig mange bilder(kommer senere), nå skal jeg spise litt kveldsmat før sesong avslutningen på "Frustrerte Fruer".
Vi blogges!
Håper dere har hatt en fin dag!
-Skal dere se på sesong avslutningen på "Frustrerte Fruer"?


3 Kommentarer
Kjære deg som skal kommentere,før du kommenterer husk å fyll inn de nødvendige feltene rett under så jeg har muligheten å svare deg! Alle kommentarer som inneholder egenreklame("fin blogg,kommentere tilbake?<3" slettes med én gang!
HAR BYTTET BLOGGPLATTFORM,BLOGGER IKKE HER FRA LENGER! BESØK DEN NYE BLOGGEN HVIS DU LURER PÅ NOE!<3 mia:

HVOR GÅR SESONGAVSLUTNINGEN :O ? svar fort !! :o

jeg digger frusterte fruer og så klart skal jeg se det !!!

27.jul.2010 | 21:29
URL: http://miabakkee.blogg.no
cathsverden:

SV: hehe høres bra ut :) hva synes du om true blood da??

jeg ser på frustrerte fruer, men ikke på norsk tv. venter til sesongen kommer ut på dvd så jeg kan se den i helhet :) har faktisk begynt på nytt nå, kommet helt til sesong fem, lader opp til sesong seks kommer så jeg kan se den :D

27.jul.2010 | 21:40
URL: http://cathsverden.blogg.no
<3 mia:

Sv; hmm siden du sa for neste sesong, kommer det en sesong til :D? for jeg var så redd for at det var sluttet og gå helt jeg ! :(

28.jul.2010 | 02:40
URL: http://miabakkee.blogg.no

Kommentér dette innlegg rett under!:

Navnet ditt?:
Husk meg?

E-postadresse: (publiseres ikke)

URL/Bloggadresse:

bloglovin
Din kommentar rett under:

Har byttet bloggplattform fra og med 26.desember 2010,blogger heretter fra wordpress.com,klikk på ikonet under for å komme til den nye bloggen!


Blogg.no leverer teknologien bak I Nina's verden♥ A blog about my life.Bloggen skrives av © Nina C.(min hverdag i bloggformat)og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Søk i bloggen

ninacg89@gmail.com
Venneforespørsel
Kort fortalt:Jeg blogger ikke lenger fra denne bloggen, har byttet til wordpress.com (http://inmystrangeworld.wordpress.com). Har denne bloggen for å linke til gamle innlegg pga blogg.no ikke har muligheten å ta med innleggene videre. Litt merkelig er det å ikke blogge her lenger,men ny start og nye muligheter er å finne på wordpress.com(anbefales!) Takk for all besøk på denne bloggen her! Håper jeg ser dere på min nåværende blogg!MenyBESKJED FRA BLOGGEREN!SE HIT!! Blogger nå kun fra wordpress.com(f.o.m 26.des 2010). Håper dere følger meg videre på min "nye" blogg(klikk her for å komme til wordpress bloggen min!).

Har link i sidemenyene og de nyeste innleggene mine! Takk for følge på denne bloggen!

Besøk gjerne disse bloggene!:

hits