28.jul.2010 | 20:58

Er det bare meg?

..eller er det noe galt med designet mitt? ser alt bra ut når dere laster inn siden? På meg kommer ikke headeren fram,og alt er grått.

Full mulig det er bare midlertidlig,var ikke sånn i går.Men jeg drev å tuklet med noe html koder og forandret på noe småting i malene.kanskje noe jeg har kommet bort i..

Dette designet ser best ut i Mozilla,ser kanskje litt annerledes ut i safari,opera og andre nettlesere.

Nå spiser jeg is! Skal slappe av og blogge mer utover dagen! Kommer med "Ukens kjendis/Star of the week etterpå!"Har skiftet på buret til lille nusseklumpen min Bella(dverghamsteren min). Buret trengte en skift for å si det sånn,har vært litt slapp i siste med det.

Hva har dere gjort hittil idag?

EDIT: det var visst bare nettleseren min som var litt merkelig der og da,alt ser fint ut i Mozilla nå!


5 Kommentarer
Kjære deg som skal kommentere,før du kommenterer husk å fyll inn de nødvendige feltene rett under så jeg har muligheten å svare deg! Alle kommentarer som inneholder egenreklame("fin blogg,kommentere tilbake?<3" slettes med én gang!
HAR BYTTET BLOGGPLATTFORM,BLOGGER IKKE HER FRA LENGER! BESØK DEN NYE BLOGGEN HVIS DU LURER PÅ NOE!Mega Mening:

Designet ditt ser helt ok ut, kanskje du skal bruke en annen nettleser? =)

28.jul.2010 | 21:02
URL: http://megamening.blogg.no
Kine Madeleine:

Sv: Nebben har blitt dyrt faktisk, siden dem har "pussa opp" kanke se en dritt jeg hehe, men ja ikke sant toystory is the new ;P Hehe.

- Så nusselig da :-D

28.jul.2010 | 21:39
URL: http://kinem2.blogg.no
cathsverden:

SV: ja, vil absolutt anbefale det :)

28.jul.2010 | 22:09
URL: http://cathsverden.blogg.no
Daeva Tollnes (Hold fint kjeft-Bloggen):

Jeg får ikke opp alt her....

28.jul.2010 | 23:10
URL: http://holdfintkjeft.blogg.no
ihxx:

det er helt fint, bruk google chrome eller noe, så kommer det opp, ellers så må du vente litt før headeren kommer opp , det tok litt tid for meg ;D

28.jul.2010 | 23:18
URL: http://ihxx.blogg.no

Kommentér dette innlegg rett under!:

Navnet ditt?:
Husk meg?

E-postadresse: (publiseres ikke)

URL/Bloggadresse:

bloglovin
Din kommentar rett under:

Har byttet bloggplattform fra og med 26.desember 2010,blogger heretter fra wordpress.com,klikk på ikonet under for å komme til den nye bloggen!


Blogg.no leverer teknologien bak I Nina's verden♥ A blog about my life.Bloggen skrives av © Nina C.(min hverdag i bloggformat)og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Søk i bloggen

ninacg89@gmail.com
Venneforespørsel
Kort fortalt:Jeg blogger ikke lenger fra denne bloggen, har byttet til wordpress.com (http://inmystrangeworld.wordpress.com). Har denne bloggen for å linke til gamle innlegg pga blogg.no ikke har muligheten å ta med innleggene videre. Litt merkelig er det å ikke blogge her lenger,men ny start og nye muligheter er å finne på wordpress.com(anbefales!) Takk for all besøk på denne bloggen her! Håper jeg ser dere på min nåværende blogg!MenyBESKJED FRA BLOGGEREN!SE HIT!! Blogger nå kun fra wordpress.com(f.o.m 26.des 2010). Håper dere følger meg videre på min "nye" blogg(klikk her for å komme til wordpress bloggen min!).

Har link i sidemenyene og de nyeste innleggene mine! Takk for følge på denne bloggen!

Besøk gjerne disse bloggene!:

hits