29.jul.2010 | 14:15

1 uke og 1 dag etter

....Feirer jeg igjen min bursdag som var den 21.juli.
Denne gangen med brodern med familie. Nevøen skal overnatte til i morgen..Så det blir nok full rulle. Blir nok kjempe koselig det. Vi skal grille,selvom det regner ute. Vi håper på opphold innen den tid,men vi har grillet i all slags vær. 

Jeg skal likevel ikke jobbe på D.D.E utekonserten på Hellerudsletta,på lørdagen som kommer. Så da er helgen fri,og kan brukes til.ehm.. slappe av. 


litt random bilde. men søtt.

Kommer til å poste den første bloggportrettet straks..Ville bare si fra at jeg blogger litt utover kvelden,hvis ikke dere hører fra meg er det kanskje pga jeg er opptatt med å leke med nevøen.

Hvordan er været hos deg?

2 Kommentarer
Kjære deg som skal kommentere,før du kommenterer husk å fyll inn de nødvendige feltene rett under så jeg har muligheten å svare deg! Alle kommentarer som inneholder egenreklame("fin blogg,kommentere tilbake?<3" slettes med én gang!
HAR BYTTET BLOGGPLATTFORM,BLOGGER IKKE HER FRA LENGER! BESØK DEN NYE BLOGGEN HVIS DU LURER PÅ NOE!Mega Mening:

Gratulere med dagen på etterskudd da :)

29.jul.2010 | 14:19
URL: http://megamening.blogg.no
Nina C(er å finne på wordpress):

Mega Mening:takker og bukker!

30.jul.2010 | 00:11
URL: http://nina89.blogg.no/

Kommentér dette innlegg rett under!:

Navnet ditt?:
Husk meg?

E-postadresse: (publiseres ikke)

URL/Bloggadresse:

bloglovin
Din kommentar rett under:

Har byttet bloggplattform fra og med 26.desember 2010,blogger heretter fra wordpress.com,klikk på ikonet under for å komme til den nye bloggen!


Blogg.no leverer teknologien bak I Nina's verden♥ A blog about my life.Bloggen skrives av © Nina C.(min hverdag i bloggformat)og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Søk i bloggen

ninacg89@gmail.com
Venneforespørsel
Kort fortalt:Jeg blogger ikke lenger fra denne bloggen, har byttet til wordpress.com (http://inmystrangeworld.wordpress.com). Har denne bloggen for å linke til gamle innlegg pga blogg.no ikke har muligheten å ta med innleggene videre. Litt merkelig er det å ikke blogge her lenger,men ny start og nye muligheter er å finne på wordpress.com(anbefales!) Takk for all besøk på denne bloggen her! Håper jeg ser dere på min nåværende blogg!MenyBESKJED FRA BLOGGEREN!SE HIT!! Blogger nå kun fra wordpress.com(f.o.m 26.des 2010). Håper dere følger meg videre på min "nye" blogg(klikk her for å komme til wordpress bloggen min!).

Har link i sidemenyene og de nyeste innleggene mine! Takk for følge på denne bloggen!

Besøk gjerne disse bloggene!:

hits