30.jul.2010 | 01:25

En fin torsdag

Ja,da fikk jeg endelig satt meg foran pcen alene uten at lille nevøen skulle enten tegne på paint(som han er kjempe flink med) eller spille "Labb og line"(pc-spill). Så var været i går kjempe dårlig,og det høljet ned. Til og med Miley som vil være ute hele tiden løp fort inn igjen etter å vært ute en rask tur.

Vært en fin etterpålagsbursdag med resten av familien. Fikk en parfyme og duftlys som jeg elsker å få.Takk Anette,Arne,Kristoffer og Solan!


kortet jeg fikk.


K-man i farta,men paint.

Bunn og grunn vært en fin dag,litt slitsomt pga han ovenfor ikke ville legge seg og vi brukte over 2,5 time å legge han. Han sover nå,men hvor lenge det spørs. Han har det med å komme inn sånn ved halv fem,seks tiden ca. Men nå har mamman og pappan bedt han om å sove videre,eller leke videre i senga..

Beklager for lite bloggaktivitet,vært litt i slappfisk modus pga været også. Blir så værsyk også. Er ikke sikker om jeg får blogge så mye idag,pga han vil nok spille på pcen. Så skal jeg møte Camilla og Gry i Lillestrøm utover ettermiddagen.

Hvis jeg ikke blogger så mye idag(fredag),så vet dere hvorfor! Ha en fin helg!3 Kommentarer
Kjære deg som skal kommentere,før du kommenterer husk å fyll inn de nødvendige feltene rett under så jeg har muligheten å svare deg! Alle kommentarer som inneholder egenreklame("fin blogg,kommentere tilbake?<3" slettes med én gang!
HAR BYTTET BLOGGPLATTFORM,BLOGGER IKKE HER FRA LENGER! BESØK DEN NYE BLOGGEN HVIS DU LURER PÅ NOE!TrineCam ♡- BLI MED PÅ BLOGGTALENTER 2011:

så fine ting du fikk da. bursdager er alltid moro uansett hvor gammel man blir! Hihi. God natt Nina. Superstilig design du har fått forresten. Glemt å si det tror jeg.

30.jul.2010 | 01:35
URL: http://www.trinecam.blogg.no
holmskog:

liker ikke det dårlige været!! :- (

30.jul.2010 | 01:50
URL: http://www.holmskog.blogg.no
♥ Lizbeth Osnes:

Er så irriterende når barna ikke vil sove :p Haha!

Kos deg i dag da i alle fall =)

30.jul.2010 | 15:04
URL: http://lilleliz.blogg.no

Kommentér dette innlegg rett under!:

Navnet ditt?:
Husk meg?

E-postadresse: (publiseres ikke)

URL/Bloggadresse:

bloglovin
Din kommentar rett under:

Har byttet bloggplattform fra og med 26.desember 2010,blogger heretter fra wordpress.com,klikk på ikonet under for å komme til den nye bloggen!


Blogg.no leverer teknologien bak I Nina's verden♥ A blog about my life.Bloggen skrives av © Nina C.(min hverdag i bloggformat)og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Søk i bloggen

ninacg89@gmail.com
Venneforespørsel
Kort fortalt:Jeg blogger ikke lenger fra denne bloggen, har byttet til wordpress.com (http://inmystrangeworld.wordpress.com). Har denne bloggen for å linke til gamle innlegg pga blogg.no ikke har muligheten å ta med innleggene videre. Litt merkelig er det å ikke blogge her lenger,men ny start og nye muligheter er å finne på wordpress.com(anbefales!) Takk for all besøk på denne bloggen her! Håper jeg ser dere på min nåværende blogg!MenyBESKJED FRA BLOGGEREN!SE HIT!! Blogger nå kun fra wordpress.com(f.o.m 26.des 2010). Håper dere følger meg videre på min "nye" blogg(klikk her for å komme til wordpress bloggen min!).

Har link i sidemenyene og de nyeste innleggene mine! Takk for følge på denne bloggen!

Besøk gjerne disse bloggene!:

hits