30.jul.2010 | 15:40

Tante skal bare hvile litt til..


"Taaante..nå er det på tide å stå opp"..
- "Tante skal bare hvile litt til."

Sånn foregikk samtalene med meg og nevøen min i dag tidlig,og mange timer framover. Han stod opp klokken halv seks etter å lagt seg 6,5 time forut. Vi hadde jo fått beskjed om å la han leke i fred,og si at vi skulle sove videre. Men en viss farfar stod opp..


Men har sovet lenge,men ikke godt for å si det sånn. For en viss liten kar kom inn hele tiden og ville ha tante opp.Men tanten hadde ikke sovet så godt i natt heller.

Senere i dag skal jeg møte Camilla og Gry. Har ikke så mye penger å rutte med,men det får gå.  Tror jeg har bare 5 kr på kontoen,siden en treg sjef ikke har satt inn penger etter at jeg har mast og mast. Blir bare litt frustrert ettersom jeg trenger sårt de pengene og det har jeg sagt også.
Men nå må jeg stikke, jeg blogger senere ikveld. Nå har jeg en utålmodig 4,5 åring som vil leke med tante.

God helg!1 Kommentarer
Kjære deg som skal kommentere,før du kommenterer husk å fyll inn de nødvendige feltene rett under så jeg har muligheten å svare deg! Alle kommentarer som inneholder egenreklame("fin blogg,kommentere tilbake?<3" slettes med én gang!
HAR BYTTET BLOGGPLATTFORM,BLOGGER IKKE HER FRA LENGER! BESØK DEN NYE BLOGGEN HVIS DU LURER PÅ NOE!MARITA GUNDERSEN :

Merker at jeg gleder meg til han skal sove over på lørdagen :p hih

kos deg med camilla og gry da. også får vi håpe at du får pengene dine snart.! for en treg gubbe.,

30.jul.2010 | 16:46
URL: http://maritagundersen1991.blogg.no

Kommentér dette innlegg rett under!:

Navnet ditt?:
Husk meg?

E-postadresse: (publiseres ikke)

URL/Bloggadresse:

bloglovin
Din kommentar rett under:

Har byttet bloggplattform fra og med 26.desember 2010,blogger heretter fra wordpress.com,klikk på ikonet under for å komme til den nye bloggen!


Blogg.no leverer teknologien bak I Nina's verden♥ A blog about my life.Bloggen skrives av © Nina C.(min hverdag i bloggformat)og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Søk i bloggen

ninacg89@gmail.com
Venneforespørsel
Kort fortalt:Jeg blogger ikke lenger fra denne bloggen, har byttet til wordpress.com (http://inmystrangeworld.wordpress.com). Har denne bloggen for å linke til gamle innlegg pga blogg.no ikke har muligheten å ta med innleggene videre. Litt merkelig er det å ikke blogge her lenger,men ny start og nye muligheter er å finne på wordpress.com(anbefales!) Takk for all besøk på denne bloggen her! Håper jeg ser dere på min nåværende blogg!MenyBESKJED FRA BLOGGEREN!SE HIT!! Blogger nå kun fra wordpress.com(f.o.m 26.des 2010). Håper dere følger meg videre på min "nye" blogg(klikk her for å komme til wordpress bloggen min!).

Har link i sidemenyene og de nyeste innleggene mine! Takk for følge på denne bloggen!

Besøk gjerne disse bloggene!:

hits