31.jul.2010 | 03:43

What you see is what you see

Ja,da har jeg sett ferdig sesong 1 av CSI:NY. Og har begynt på sesong 2 av  samme serie(som jeg fikk av Marita,til bursdagen min). Liker denne aller best av CSI,har fått bedre mulighet til å følge med denne fra starten enn med originalen  CSI og CSI Miami. Mye pga at tirsdager her hjemme rundt den tiden TVN sender enten CSI/CSI Miami,er fylt enten med "Frustrerte Fruer" eller "Grey's  Anatomy" etter hvilken tid på året det er.

Hadde ikke mye igjen av sesong 1 av CSI:NY , hadde 2 episoder. Sett ferdig episode 1 av sesong 2(Summer in the City).

Ja, nok CSI talk. Er trøtt og sliten etter en lang fredag,men hadde det koselig både med overnattingsbesøk av nevø,en tur til Lillestrøm for å møte Camilla og Gry i går.

Idag skulle jeg egentlig ha jobbet på utekonserten som D.D.E har på Hellerudsletta. Men pga noe sjefen ikke hadde ordnet,så trengte han ikke så mange folk likevel. Så jeg var off-the-hook for å si det på den måten.Hadde vært kjekt med litt ekstra cash,men får heller ta det igjen ved senere annledning.

Ja,da bør jeg legge meg. Skal jo ingenting idag,har ikke råd heller til å farte rundt og være sosial,men for bruke tiden på noe fornuftig kanskje. Regner med at jeg kommer til å sove leeenge.

I mens, meld dere på neste bloggportrett runde. Jeg trekker ut 1 som jeg sender bloggportrett spørsmålene til via mail,så publiserer jeg innlegget fortløpende etter hvor lang tid h*n bruker på å svare.(klikk på bildet under!)GODNATTA!Ha en super helg alle sammen!
-Skal du noe spesielt denne helgen?4 Kommentarer
Kjære deg som skal kommentere,før du kommenterer husk å fyll inn de nødvendige feltene rett under så jeg har muligheten å svare deg! Alle kommentarer som inneholder egenreklame("fin blogg,kommentere tilbake?<3" slettes med én gang!
HAR BYTTET BLOGGPLATTFORM,BLOGGER IKKE HER FRA LENGER! BESØK DEN NYE BLOGGEN HVIS DU LURER PÅ NOE!SandraBrynildsen:

Skal ikke noe spesielt nei :P er litt sugen på fest! xD Så kansje det blir party ;) Vi får se :D Ha en fin helg ^^

31.jul.2010 | 03:53
URL: http://sandrabrynildsen.blogg.no
missM :

// TAkk takk er tilbake nå og har tatt masse bilder på din oppfordring ;)

31.jul.2010 | 11:16
URL: http://loosethreads.blogg.no
Nina-Martine:

Jeg burde virkelig begynne å se på CSI NY igjen! Danny Messer <3

31.jul.2010 | 13:23
URL: http://xoxoninamartine.blogg.no/
Nina C(er å finne på wordpress):

SandraBrynildsen: Får håpe det blir noe party da=) koselig med det til tider!

31.jul.2010 | 22:37
URL: http://nina89.blogg.no/

Kommentér dette innlegg rett under!:

Navnet ditt?:
Husk meg?

E-postadresse: (publiseres ikke)

URL/Bloggadresse:

bloglovin
Din kommentar rett under:

Har byttet bloggplattform fra og med 26.desember 2010,blogger heretter fra wordpress.com,klikk på ikonet under for å komme til den nye bloggen!


Blogg.no leverer teknologien bak I Nina's verden♥ A blog about my life.Bloggen skrives av © Nina C.(min hverdag i bloggformat)og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Søk i bloggen

ninacg89@gmail.com
Venneforespørsel
Kort fortalt:Jeg blogger ikke lenger fra denne bloggen, har byttet til wordpress.com (http://inmystrangeworld.wordpress.com). Har denne bloggen for å linke til gamle innlegg pga blogg.no ikke har muligheten å ta med innleggene videre. Litt merkelig er det å ikke blogge her lenger,men ny start og nye muligheter er å finne på wordpress.com(anbefales!) Takk for all besøk på denne bloggen her! Håper jeg ser dere på min nåværende blogg!MenyBESKJED FRA BLOGGEREN!SE HIT!! Blogger nå kun fra wordpress.com(f.o.m 26.des 2010). Håper dere følger meg videre på min "nye" blogg(klikk her for å komme til wordpress bloggen min!).

Har link i sidemenyene og de nyeste innleggene mine! Takk for følge på denne bloggen!

Besøk gjerne disse bloggene!:

hits