31.jul.2010 | 17:18

Looking through old pictures

Gooood morgen folkens.. Da har jeg endelig fått stått opp... neeeida.. bare tullet med dere. Jeg har vært oppe en god stund egentlig. Over 2,5 time faktisk! applaus.!


foto:Hanne L.J

Da har jeg sittet en 1 time å sett gjennom bildene fra studieturen min  til Athen/Hellas i januar-mars måned. Mye fine bilder,og fant en liten video også.Som jeg skal prøve å publisere på Youtube senere. Så titt innom bloggen av og til,så kanskje dere får se en liten filmsnutt.


savner Starbucks♥

Senere idag skal jeg velge ut en blogg som skal være med i bloggportrett,du kan melde deg på HER. Skal gjøre det ut på kvelden eller kanskje før.

foto: Hanne L.J
Her sitter jeg å spiller på Nintendo Ds'en min før vi drar fra Hellas fra godt.

Har ikke noe særlig store planer idag,skal slappe av som vanlig. Marita har kommet hjem fra Maura oppholdet sitt,så vi skal ha "Grey's Anatomy" maraton senere i kveld!

Ha en fin dag alle sammen!2 Kommentarer
Kjære deg som skal kommentere,før du kommenterer husk å fyll inn de nødvendige feltene rett under så jeg har muligheten å svare deg! Alle kommentarer som inneholder egenreklame("fin blogg,kommentere tilbake?<3" slettes med én gang!
HAR BYTTET BLOGGPLATTFORM,BLOGGER IKKE HER FRA LENGER! BESØK DEN NYE BLOGGEN HVIS DU LURER PÅ NOE!MARITA GUNDERSEN :

blir koselig med greys anatomy ikveld :-D

fine bilder ,nina :)

31.jul.2010 | 17:22
URL: http://maritagundersen1991.blogg.no
TrineCam ♡- BLI MED PÅ BLOGGTALENTER 2011:

Mange fine bilder. Kos dere i kveld.

31.jul.2010 | 17:40
URL: http://www.trinecam.blogg.no

Kommentér dette innlegg rett under!:

Navnet ditt?:
Husk meg?

E-postadresse: (publiseres ikke)

URL/Bloggadresse:

bloglovin
Din kommentar rett under:

Har byttet bloggplattform fra og med 26.desember 2010,blogger heretter fra wordpress.com,klikk på ikonet under for å komme til den nye bloggen!


Blogg.no leverer teknologien bak I Nina's verden♥ A blog about my life.Bloggen skrives av © Nina C.(min hverdag i bloggformat)og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Søk i bloggen

ninacg89@gmail.com
Venneforespørsel
Kort fortalt:Jeg blogger ikke lenger fra denne bloggen, har byttet til wordpress.com (http://inmystrangeworld.wordpress.com). Har denne bloggen for å linke til gamle innlegg pga blogg.no ikke har muligheten å ta med innleggene videre. Litt merkelig er det å ikke blogge her lenger,men ny start og nye muligheter er å finne på wordpress.com(anbefales!) Takk for all besøk på denne bloggen her! Håper jeg ser dere på min nåværende blogg!MenyBESKJED FRA BLOGGEREN!SE HIT!! Blogger nå kun fra wordpress.com(f.o.m 26.des 2010). Håper dere følger meg videre på min "nye" blogg(klikk her for å komme til wordpress bloggen min!).

Har link i sidemenyene og de nyeste innleggene mine! Takk for følge på denne bloggen!

Besøk gjerne disse bloggene!:

hits