01.aug.2010 | 17:09

no SUNday

Ikke noe sol her i nabolaget,eller i Gjerdrum værtfall. Altså ikke noe SUN(sol)day(dag).. Skjønte dere den? Jammen meg i skuddet idag også. hehe

Nok om mine fine ordspill,men over til noe annet. Fant noe i garasjen i stad når jeg hjalp pappa med å rydde litt i garasjen. Tror de heter sånn urospill. Noen som vet?(bilde under).

Etter på skal jeg komme med 12 tips til de som vil ha bloggen sin fram og opp i bloggverden, ikke at det er noe logikk eller noe testet at de funker.Men det er noen regler/tips som er velkjent i bloggverden,og noen som jeg har plukket opp underveis,så følg med!Egentlig er det lillesøsteren min sin,men det ser ikke ut som hun skulle bruke den når den ble funnet i garasjen,så Marita hvis du ser dette innlegget,så låner jeg bare den!


Har ikke noe særlig planer for søndagen..Den blir egentlig bare kjedelig med en gang,vet ikke hvorfor. Det er noe med søndager.


Lyst å sove som Miley gjør her.

Noen søndagsplaner dere?2 Kommentarer
Kjære deg som skal kommentere,før du kommenterer husk å fyll inn de nødvendige feltene rett under så jeg har muligheten å svare deg! Alle kommentarer som inneholder egenreklame("fin blogg,kommentere tilbake?<3" slettes med én gang!
HAR BYTTET BLOGGPLATTFORM,BLOGGER IKKE HER FRA LENGER! BESØK DEN NYE BLOGGEN HVIS DU LURER PÅ NOE!Linn marie:

fin blogg..

01.aug.2010 | 18:32
Nina C(er å finne på wordpress):

Linn marie:Takk=)

01.aug.2010 | 22:21
URL: http://nina89.blogg.no/

Kommentér dette innlegg rett under!:

Navnet ditt?:
Husk meg?

E-postadresse: (publiseres ikke)

URL/Bloggadresse:

bloglovin
Din kommentar rett under:

Har byttet bloggplattform fra og med 26.desember 2010,blogger heretter fra wordpress.com,klikk på ikonet under for å komme til den nye bloggen!


Blogg.no leverer teknologien bak I Nina's verden♥ A blog about my life.Bloggen skrives av © Nina C.(min hverdag i bloggformat)og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Søk i bloggen

ninacg89@gmail.com
Venneforespørsel
Kort fortalt:Jeg blogger ikke lenger fra denne bloggen, har byttet til wordpress.com (http://inmystrangeworld.wordpress.com). Har denne bloggen for å linke til gamle innlegg pga blogg.no ikke har muligheten å ta med innleggene videre. Litt merkelig er det å ikke blogge her lenger,men ny start og nye muligheter er å finne på wordpress.com(anbefales!) Takk for all besøk på denne bloggen her! Håper jeg ser dere på min nåværende blogg!MenyBESKJED FRA BLOGGEREN!SE HIT!! Blogger nå kun fra wordpress.com(f.o.m 26.des 2010). Håper dere følger meg videre på min "nye" blogg(klikk her for å komme til wordpress bloggen min!).

Har link i sidemenyene og de nyeste innleggene mine! Takk for følge på denne bloggen!

Besøk gjerne disse bloggene!:

hits