02.aug.2010 | 16:17

I will love you monday

Good morning! Skal ikke skryte på meg at jeg stod opp tidlig  idag. Fikk ikke sove før klokka halv sju i dag tidlig. Satt oppe å hørte på musikk og lastet ned,før lille Miley(pus) tippet over kattedoen så alt kattesand med alt inni ramlet ut. Hun har noe merkelig tendenser til tider. Så da måtte jeg få opp bæsj og alt sammen,i tillegg gulpet hun opp en fin hårball i samme slengen.
Lastet ned den sangen ovenfor,passende for i dag. Ikke at jeg er så særlig glad i mandager,eller jo.. vet ikke helt hvorfor. Samme følelse som søndagsfølelse. Når mandagen starter,er det langt igjen til helga. Har det igjen fra skoledagene på VGS,da var det lange skoledager.

Nok babling, nå har jeg midlertidlig hukommelse tap tror jeg. Men vet ikke om jeg postet i går bloggportrettet eller ei. Får sjekke det. Jaja,sånn kan det gå.

Uansett hvis du vil bli trukket ut til å være med på Bloggportrett 2010 på min blogg kan du <klikke her>. Trekker ut 2 stk per uke!


edit:hadde publisert bloggportrettet med sofie , du kan lese det ved å klikke her!


4 Kommentarer
Kjære deg som skal kommentere,før du kommenterer husk å fyll inn de nødvendige feltene rett under så jeg har muligheten å svare deg! Alle kommentarer som inneholder egenreklame("fin blogg,kommentere tilbake?<3" slettes med én gang!
HAR BYTTET BLOGGPLATTFORM,BLOGGER IKKE HER FRA LENGER! BESØK DEN NYE BLOGGEN HVIS DU LURER PÅ NOE!Andrine :

du er kjepme flink til å blogge:D

02.aug.2010 | 16:19
URL: http://amandras.blogg.no
TheHibi - Mostly design:

Sv: Nå kan du lure, ja! ;) Er ganske sikker på at det er en "overraskelse" som teller positivt :) Og selvfølgelig er det ok at du tester ut flere ferdigdesign - det er jo en grunn til at de ligger der, er det ikke? :)

02.aug.2010 | 17:43
URL: http://thehibi.blogg.no/
Nina C(er å finne på wordpress):

Andrine Tusen takk=) kjempe koselig å høre!

02.aug.2010 | 18:15
URL: http://nina89.blogg.no/
Nina-Martine:

HAPPY MONDAY!! :D :p hehe

Liker det nye designet ditt skikkelig godt, btw :)

02.aug.2010 | 20:36
URL: http://xoxoninamartine.blogg.no/

Kommentér dette innlegg rett under!:

Navnet ditt?:
Husk meg?

E-postadresse: (publiseres ikke)

URL/Bloggadresse:

bloglovin
Din kommentar rett under:

Har byttet bloggplattform fra og med 26.desember 2010,blogger heretter fra wordpress.com,klikk på ikonet under for å komme til den nye bloggen!


Blogg.no leverer teknologien bak I Nina's verden♥ A blog about my life.Bloggen skrives av © Nina C.(min hverdag i bloggformat)og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Søk i bloggen

ninacg89@gmail.com
Venneforespørsel
Kort fortalt:Jeg blogger ikke lenger fra denne bloggen, har byttet til wordpress.com (http://inmystrangeworld.wordpress.com). Har denne bloggen for å linke til gamle innlegg pga blogg.no ikke har muligheten å ta med innleggene videre. Litt merkelig er det å ikke blogge her lenger,men ny start og nye muligheter er å finne på wordpress.com(anbefales!) Takk for all besøk på denne bloggen her! Håper jeg ser dere på min nåværende blogg!MenyBESKJED FRA BLOGGEREN!SE HIT!! Blogger nå kun fra wordpress.com(f.o.m 26.des 2010). Håper dere følger meg videre på min "nye" blogg(klikk her for å komme til wordpress bloggen min!).

Har link i sidemenyene og de nyeste innleggene mine! Takk for følge på denne bloggen!

Besøk gjerne disse bloggene!:

hits