03.aug.2010 | 02:10

336 bilder

Har drivet med "høst rengjøring" på pcen(slettet 336 bilder) og litt på rommet mitt igår(mandagen). Så har jo forandret på designet mitt igjen. Designet står TheHibi bak,og jeg anbefaler alle om å ta en tur innom bloggen hennes. Der er det masse fine html koder og hjelp.Har ikke gjort noe særlig annet enn å sove lenge igår,så har jeg mer eller mindre sittet foran pcen. Utover kvelden så har jeg lest litt i boken "Club Dead" av Charlaine Harris. Har såvidt begynt. Skal lese mer iløpet av tirsdagen. Håper på litt fin vær,så jeg kan ta kamera fatt og gå en tur.


Miley♥

Miley har jo vært å fartet rundt i nabolaget,kost seg ute. Kjenne gresset mellom potene og kjenne vinden blåse gjennom den lange og myke pelsen. Vi hører henne på lang vei pga bjella på det rosa halsbåndet hennes.
Nå hadde jeg tenkt å se et par episoder av "CSI:NY sesong 2" før jeg legger meg. Er jo ikke den som legger meg aller tidligst heller.

Natta alle sammen! Håper dere får en kjempe fin tirsdag!

psst.. Minner dere om at dere kan bidra med gjesteinnlegg på bloggen min,send meg en mail: ninacg89@gmail.com med ditt bidrag! Du kan skrive om hva som helst(dikt/personlig historier,komme med ulike tips og taps!).

-Meld dere også på "Bloggportrett 2010" ved å <klikke her!>


3 Kommentarer
Kjære deg som skal kommentere,før du kommenterer husk å fyll inn de nødvendige feltene rett under så jeg har muligheten å svare deg! Alle kommentarer som inneholder egenreklame("fin blogg,kommentere tilbake?<3" slettes med én gang!
HAR BYTTET BLOGGPLATTFORM,BLOGGER IKKE HER FRA LENGER! BESØK DEN NYE BLOGGEN HVIS DU LURER PÅ NOE!Andrine :

jeg hadde en dag der jeg sletter flere mapper og mye bilder!

03.aug.2010 | 02:12
URL: http://amandras.blogg.no
Helene:

utrolig fint design!!:) Åååå! den boken har jeglyst til å lese også! er den bra? :) Ønsker deg en flott dag videre iallefall!

03.aug.2010 | 08:16
URL: http://healienet.blogg.no
Ann Sissel Fornes:

SV; Huff, nei hadde ikke sovet eg heller viss det var en mann som skulle fikse alarmen på rommet mitt. haha :-D Ha en kjempe fin dag :)

Klem AnnSissel.

03.aug.2010 | 08:33
URL: http://annsisselfornes.blogg.no

Kommentér dette innlegg rett under!:

Navnet ditt?:
Husk meg?

E-postadresse: (publiseres ikke)

URL/Bloggadresse:

bloglovin
Din kommentar rett under:

Har byttet bloggplattform fra og med 26.desember 2010,blogger heretter fra wordpress.com,klikk på ikonet under for å komme til den nye bloggen!


Blogg.no leverer teknologien bak I Nina's verden♥ A blog about my life.Bloggen skrives av © Nina C.(min hverdag i bloggformat)og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Søk i bloggen

ninacg89@gmail.com
Venneforespørsel
Kort fortalt:Jeg blogger ikke lenger fra denne bloggen, har byttet til wordpress.com (http://inmystrangeworld.wordpress.com). Har denne bloggen for å linke til gamle innlegg pga blogg.no ikke har muligheten å ta med innleggene videre. Litt merkelig er det å ikke blogge her lenger,men ny start og nye muligheter er å finne på wordpress.com(anbefales!) Takk for all besøk på denne bloggen her! Håper jeg ser dere på min nåværende blogg!MenyBESKJED FRA BLOGGEREN!SE HIT!! Blogger nå kun fra wordpress.com(f.o.m 26.des 2010). Håper dere følger meg videre på min "nye" blogg(klikk her for å komme til wordpress bloggen min!).

Har link i sidemenyene og de nyeste innleggene mine! Takk for følge på denne bloggen!

Besøk gjerne disse bloggene!:

hits