03.aug.2010 | 18:19

Lite lyspunkt

Vet jeg kommer til å høre litt selfish og ego her.Snart er det skolestart for min del,med snart mener jeg om 3 uker. Den tiden flyr nok,men sikker pekepinn at skolen begynner er når kjære lånekassen sender deg mail med at svarbrevet er på vei. Da er får jeg penger snart. Blir litt lyspunkt etter mange måneder uten penger,og ikke noe hell i jobbjakt. Kjipt å ikke ha penger,og ikke kunne heller hjelpe til hjemme hvis det er smått om smått hjemme. Som det er nå.

Har mye småting jeg må kjøpt meg,både en god del skolebøker og mange tusen kroner som forsvinner. Nå har jeg litt penger månedtlig.

Høres mega selfish,nå..Mange andre som har det verre,men for å si det sånn..Jeg vet hvordan det er å være hjemme uten noe særlig penger. Det er har vært tid hvor vi hjemme ikke hatt noe penger,og måtte levd på det lille vi har av matvarer hjemme.

Hyggelig med naboer som værtfall hjelper til! Men var lenge siden,og selv om det er av og til vi må låne penger av venner og kjente,så greier vi oss til lønningsdagene for moren og faren min.Nok klaging..!

0 Kommentarer
Kjære deg som skal kommentere,før du kommenterer husk å fyll inn de nødvendige feltene rett under så jeg har muligheten å svare deg! Alle kommentarer som inneholder egenreklame("fin blogg,kommentere tilbake?<3" slettes med én gang!
HAR BYTTET BLOGGPLATTFORM,BLOGGER IKKE HER FRA LENGER! BESØK DEN NYE BLOGGEN HVIS DU LURER PÅ NOE!
Kommentér dette innlegg rett under!:

Navnet ditt?:
Husk meg?

E-postadresse: (publiseres ikke)

URL/Bloggadresse:

bloglovin
Din kommentar rett under:

Har byttet bloggplattform fra og med 26.desember 2010,blogger heretter fra wordpress.com,klikk på ikonet under for å komme til den nye bloggen!


Blogg.no leverer teknologien bak I Nina's verden♥ A blog about my life.Bloggen skrives av © Nina C.(min hverdag i bloggformat)og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Søk i bloggen

ninacg89@gmail.com
Venneforespørsel
Kort fortalt:Jeg blogger ikke lenger fra denne bloggen, har byttet til wordpress.com (http://inmystrangeworld.wordpress.com). Har denne bloggen for å linke til gamle innlegg pga blogg.no ikke har muligheten å ta med innleggene videre. Litt merkelig er det å ikke blogge her lenger,men ny start og nye muligheter er å finne på wordpress.com(anbefales!) Takk for all besøk på denne bloggen her! Håper jeg ser dere på min nåværende blogg!MenyBESKJED FRA BLOGGEREN!SE HIT!! Blogger nå kun fra wordpress.com(f.o.m 26.des 2010). Håper dere følger meg videre på min "nye" blogg(klikk her for å komme til wordpress bloggen min!).

Har link i sidemenyene og de nyeste innleggene mine! Takk for følge på denne bloggen!

Besøk gjerne disse bloggene!:

hits