05.aug.2010 | 03:37

JEG ER ET NATTMENNESKE

Da er klokka igjen passert godt over halv fire merket da jeg har begynte på dette innlegget. Nok igjen har jeg sittet lenge oppe foran pcen og sett på CSI:NY. Holder fremdeles på sesong 2,så dere kommer nok til å høre mer CSI:NY babbling og lovprising..kanskje ikke lovprising..

Hvem vil ikke se mer av Eddie Cahill (Det.Flack), folk kjenner han kanskje igjen som "Tag",han som "Rachel" i Friends
hadde crush on og hadde en liten flørt med.Da hadde han litt lengre hår og litt mer bølger.


Hun søtnosen her gav meg disse her..


Miley kan si fra,og hun klorer godt.. Disse småkloremerkene,
pluss noen andre;resulterte i 6 små kloremerker på armen.

Miley var ikke helt i kose humør i går,så hun ville si fra på den måten hun kan og det er dessverre med sine klør.Det er bare småsår. Sånn er det å ha en kattepus!I går(onsdag) hadde vi hjemme;som jeg nevnte i et innlegg i går; Besøk av broren min og sønn(som igjen blir min søte nevø). Han er fan å blåse såpebobler,så vi blåste noen få sammen og jeg knipset noen få bilder! Var en ganske lang onsdag. Som ble bedre utover dagen,og kvelden.

Nå skal jeg sove,burde egentlig ikke ha vært så lenge oppe.Ikke bra for døgnrytmen eller søvnrytmen min. Kanskje det er lurt å døgne?noen som vet? Skal værtfall sove nå...prøve værtfall...

Torsdagen min er ganske åpen! Kanskje det blir litt syssling med bloggen min og kanskje noe mer. Vi får se!


En natta hilsen til alle som er oppe,og en god morgen hilsen til den som leser dette innlegget når h*n våkner!
Ha en riktig god torsdag!Bruk den godt!
2 Kommentarer
Kjære deg som skal kommentere,før du kommenterer husk å fyll inn de nødvendige feltene rett under så jeg har muligheten å svare deg! Alle kommentarer som inneholder egenreklame("fin blogg,kommentere tilbake?<3" slettes med én gang!
HAR BYTTET BLOGGPLATTFORM,BLOGGER IKKE HER FRA LENGER! BESØK DEN NYE BLOGGEN HVIS DU LURER PÅ NOE!kari:

SV: Ja jeg venter også veldig på studielånet. HUFF! Hater å vente!

05.aug.2010 | 10:07
URL: http://lillesmurf.no
-monica:

kul bilde av nevøen din med bobla;).. oh CSI.. jeg liker å se på det jeg og.. men de nye orginal CSI (Las Vegas) var ikke like bra som de gamle.. jeg likte han "orginale" fyren.. men men.. CSI miami er grei og NY er bob bob:p.. hehe.. har begynt å likte Cold Case enda bedre.. nesten samme greia som CSI.. mm.. minner meg på at kanskje jeg skal laste det ned:p.. hehe

05.aug.2010 | 11:28
URL: http://moncg.blogg.no

Kommentér dette innlegg rett under!:

Navnet ditt?:
Husk meg?

E-postadresse: (publiseres ikke)

URL/Bloggadresse:

bloglovin
Din kommentar rett under:

Har byttet bloggplattform fra og med 26.desember 2010,blogger heretter fra wordpress.com,klikk på ikonet under for å komme til den nye bloggen!


Blogg.no leverer teknologien bak I Nina's verden♥ A blog about my life.Bloggen skrives av © Nina C.(min hverdag i bloggformat)og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Søk i bloggen

ninacg89@gmail.com
Venneforespørsel
Kort fortalt:Jeg blogger ikke lenger fra denne bloggen, har byttet til wordpress.com (http://inmystrangeworld.wordpress.com). Har denne bloggen for å linke til gamle innlegg pga blogg.no ikke har muligheten å ta med innleggene videre. Litt merkelig er det å ikke blogge her lenger,men ny start og nye muligheter er å finne på wordpress.com(anbefales!) Takk for all besøk på denne bloggen her! Håper jeg ser dere på min nåværende blogg!MenyBESKJED FRA BLOGGEREN!SE HIT!! Blogger nå kun fra wordpress.com(f.o.m 26.des 2010). Håper dere følger meg videre på min "nye" blogg(klikk her for å komme til wordpress bloggen min!).

Har link i sidemenyene og de nyeste innleggene mine! Takk for følge på denne bloggen!

Besøk gjerne disse bloggene!:

hits