06.aug.2010 | 00:16

My Thursday

Dagen har virkelig gått i ett,har ikke sovet lenge heller, jeg dro meg selv opp av sengen før klokken var slagen halv tolv til og med. Merkelig det,noen ganger hvor man legger seg utrolig sent,så står man opp tidlig. Kanskje full ladet batteri eller noe.

Dårlig vær og slappfisk om hverandre ga en interessant kombinasjon, hadde ikke lyst å gjøre noe annet å slappe av. Men jeg lest en god del i "Club Dead" av Charlaine Harris. Så har jeg
regnet ut hvor mange pensumsider jeg må kanskje tråler gjennom,og sett på tvkassa.Not a very exciting day!Might as well just lie in bed all day.
Tordnet og brakte rundt der jeg bor,regnet,sola kom og sola gikk om hverandre. Fint vær i helga er det spådd i min region,men stoler ikke 100% på meterologene heller for tiden.

//Har kommet mye lengere enn da jeg tok dette bildet...

Nå skal jeg legge meg,ikke noe CSI:NY denne gangen..Vil sove etter en dum veps også i dag tidlig kom inn på rommet mitt. Hater de ekle flyvende insektene!

Gjort noe spesielt med din torsdag?3 Kommentarer
Kjære deg som skal kommentere,før du kommenterer husk å fyll inn de nødvendige feltene rett under så jeg har muligheten å svare deg! Alle kommentarer som inneholder egenreklame("fin blogg,kommentere tilbake?<3" slettes med én gang!
HAR BYTTET BLOGGPLATTFORM,BLOGGER IKKE HER FRA LENGER! BESØK DEN NYE BLOGGEN HVIS DU LURER PÅ NOE!Andrine :

nei:D

06.aug.2010 | 00:21
URL: http://amandras.blogg.no
I r l i n - Nå med designhjelp-videoer:

ikke værst da ;D

sv; tusen takk for kommentar på bloggen min, jeg ønsker deg den flotteste helg med mye morro! Det fortjener du! :D Take care and have fun! :D

06.aug.2010 | 12:11
URL: http://irlins.blogg.no
Nina C(er å finne på wordpress):

I r l i n: Nei,ikke verst=) bare hyggelig å legge igjen kommentaren på din blogg irlin!

06.aug.2010 | 16:45
URL: http://nina89.blogg.no/

Kommentér dette innlegg rett under!:

Navnet ditt?:
Husk meg?

E-postadresse: (publiseres ikke)

URL/Bloggadresse:

bloglovin
Din kommentar rett under:

Har byttet bloggplattform fra og med 26.desember 2010,blogger heretter fra wordpress.com,klikk på ikonet under for å komme til den nye bloggen!


Blogg.no leverer teknologien bak I Nina's verden♥ A blog about my life.Bloggen skrives av © Nina C.(min hverdag i bloggformat)og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Søk i bloggen

ninacg89@gmail.com
Venneforespørsel
Kort fortalt:Jeg blogger ikke lenger fra denne bloggen, har byttet til wordpress.com (http://inmystrangeworld.wordpress.com). Har denne bloggen for å linke til gamle innlegg pga blogg.no ikke har muligheten å ta med innleggene videre. Litt merkelig er det å ikke blogge her lenger,men ny start og nye muligheter er å finne på wordpress.com(anbefales!) Takk for all besøk på denne bloggen her! Håper jeg ser dere på min nåværende blogg!MenyBESKJED FRA BLOGGEREN!SE HIT!! Blogger nå kun fra wordpress.com(f.o.m 26.des 2010). Håper dere følger meg videre på min "nye" blogg(klikk her for å komme til wordpress bloggen min!).

Har link i sidemenyene og de nyeste innleggene mine! Takk for følge på denne bloggen!

Besøk gjerne disse bloggene!:

hits