07.aug.2010 | 05:11

It's time to get to bed..


CSI:NY
Må si tiden virkelig flyr når man ser på tvserier på pcen,og generelt. Har sett på de siste 3 episodene("Stuck on you","Fare game" og "Cool Hunter") på disk 4 av sesong 2/CSI:NY. Har igjen 2 disker ala 4 episoder hver + ekstramateriale.

Så det er nok et par dager hvor døgnrytmen min for kjørt seg,og dagen blir forkortet av min laaange søvn. Sånn har det vært de siste par månedene for min del. Prøvd å skjerpe meg,men når man ikke har noe særlig å stå opp til, å gjøre. Så blir det enkelt å bare ligge i senga,og komme i den vanen!


Miley pus♥

Nå er det på tide å prøve å sove litt. Har lastet noe "ny" og gammel musikk. Med ny i parantés,mener jeg kanskje ikke ny for dere,men for meg. Har det med å komme over,og oppdage musikk som er ligget på markedet en stund. Kanskje høre på musikk.Vet det kanskje ikke er det lureste hvis man skal sove,men jeg blir litt trøtt av å høre på enkelte type musikk.

Marita (min lillesøster) kommer hjem igjen(idag;Lørdag),etter å vært 1 uke som konfirmasjonsleder i Son/Vestby. Da blir det kanskje litt maraton av "Grey's Anatomy"//Sesong 5 //, når hun kommer hjem!

Nå er det natti natt for min del.. skal prøve å sove! Håper alle for en fin lørdag,søndag!3 Kommentarer
Kjære deg som skal kommentere,før du kommenterer husk å fyll inn de nødvendige feltene rett under så jeg har muligheten å svare deg! Alle kommentarer som inneholder egenreklame("fin blogg,kommentere tilbake?<3" slettes med én gang!
HAR BYTTET BLOGGPLATTFORM,BLOGGER IKKE HER FRA LENGER! BESØK DEN NYE BLOGGEN HVIS DU LURER PÅ NOE!-monica:

oi.. du har snudd døgnrytmen helt da:p... kl 5?!?!?!?

07.aug.2010 | 06:49
URL: http://moncg.blogg.no
-monica:

oi.. du har snudd døgnrytmen helt da:p... kl 5?!?!?!?

07.aug.2010 | 20:07
URL: http://moncg.blogg.no
Nina C(er å finne på wordpress):

monica:hehe..jupp^^;

08.aug.2010 | 13:48
URL: http://nina89.blogg.no/

Kommentér dette innlegg rett under!:

Navnet ditt?:
Husk meg?

E-postadresse: (publiseres ikke)

URL/Bloggadresse:

bloglovin
Din kommentar rett under:

Har byttet bloggplattform fra og med 26.desember 2010,blogger heretter fra wordpress.com,klikk på ikonet under for å komme til den nye bloggen!


Blogg.no leverer teknologien bak I Nina's verden♥ A blog about my life.Bloggen skrives av © Nina C.(min hverdag i bloggformat)og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Søk i bloggen

ninacg89@gmail.com
Venneforespørsel
Kort fortalt:Jeg blogger ikke lenger fra denne bloggen, har byttet til wordpress.com (http://inmystrangeworld.wordpress.com). Har denne bloggen for å linke til gamle innlegg pga blogg.no ikke har muligheten å ta med innleggene videre. Litt merkelig er det å ikke blogge her lenger,men ny start og nye muligheter er å finne på wordpress.com(anbefales!) Takk for all besøk på denne bloggen her! Håper jeg ser dere på min nåværende blogg!MenyBESKJED FRA BLOGGEREN!SE HIT!! Blogger nå kun fra wordpress.com(f.o.m 26.des 2010). Håper dere følger meg videre på min "nye" blogg(klikk her for å komme til wordpress bloggen min!).

Har link i sidemenyene og de nyeste innleggene mine! Takk for følge på denne bloggen!

Besøk gjerne disse bloggene!:

hits