07.aug.2010 | 12:46

Once upon a time I was falling in Love,Now I'm only falling apart..

I skrivende øyeblikk er det flere av mange ting som irriterere meg. For det første så hater den irriterende FLUA! Som absolutt må fly på meg,rundt meg og sitte seg på meg. Frokosten min får ikke være i fred og så andre tingen jeg irritererer meg over er at det finnes ikke original versjon (albumversjon,siden jeg er så kresen) av Bonnie Tylers "Totally Eclipse of my heart". En kjempe fin og nydelig sang.Derav tittelen på innlegget av mangel på hva jeg skulle kalle den.Sånn så det ut når jeg la meg i dag tidlig,ja jeg sa idag tidlig.. Etter å vært oppi over 2,5 time for å glo på pcskjermen og se på CSI:NY. Nå er det kjempe fint vær ute!Så da skal jeg ikke sitte inne å hamre løs på pctastaturene og loke på facebook.

Jeg skal komme med én ny kategori på bloggen også! Men det sier jeg mer om senere! Nå kan dere lure!


Måtte bare slenge inn et bilde av denne lille pus Miley! Her er hun litt "hvorfor blinker det så fælt"modus,og stakkars jenta blir tatt bilde av mye av meg. Men her er hun på vei til å snuse på kameraet mitt!

Da våger jeg meg ut til der vepsene og biene bor, nå har de begynt å komme ut for fullt. Til min og kanskje mange tusenvis av vepsehatere og de som har vepse/bie fobi(som jeg har). Jeg er ikke allergisk eller noe,men jeg takler ikke å ha de svermende rundt meg! Skal bare ut på terrassen for de som lurte, ikke noe bierøker (eller hva de kalles) farm.

Ha en fin lørdag! Så blogges vi senere idag! Take care peoples!Dere er spesielle hver og en av dere!2 Kommentarer
Kjære deg som skal kommentere,før du kommenterer husk å fyll inn de nødvendige feltene rett under så jeg har muligheten å svare deg! Alle kommentarer som inneholder egenreklame("fin blogg,kommentere tilbake?<3" slettes med én gang!
HAR BYTTET BLOGGPLATTFORM,BLOGGER IKKE HER FRA LENGER! BESØK DEN NYE BLOGGEN HVIS DU LURER PÅ NOE!Nina-Martine:

Oi, det var stor forskjell på været fra i dag morges og til nå! Minner meg litt om Florida ute, så digg er det. Gleder meg til å kjøre i åpen bil til Bærum snart, wiiii. :p

07.aug.2010 | 13:28
URL: http://xoxoninamartine.blogg.no/
Gry:

utrolig søt den pusekatten din! :o)

07.aug.2010 | 14:07
URL: http://gryggaa.blogg.no

Kommentér dette innlegg rett under!:

Navnet ditt?:
Husk meg?

E-postadresse: (publiseres ikke)

URL/Bloggadresse:

bloglovin
Din kommentar rett under:

Har byttet bloggplattform fra og med 26.desember 2010,blogger heretter fra wordpress.com,klikk på ikonet under for å komme til den nye bloggen!


Blogg.no leverer teknologien bak I Nina's verden♥ A blog about my life.Bloggen skrives av © Nina C.(min hverdag i bloggformat)og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Søk i bloggen

ninacg89@gmail.com
Venneforespørsel
Kort fortalt:Jeg blogger ikke lenger fra denne bloggen, har byttet til wordpress.com (http://inmystrangeworld.wordpress.com). Har denne bloggen for å linke til gamle innlegg pga blogg.no ikke har muligheten å ta med innleggene videre. Litt merkelig er det å ikke blogge her lenger,men ny start og nye muligheter er å finne på wordpress.com(anbefales!) Takk for all besøk på denne bloggen her! Håper jeg ser dere på min nåværende blogg!MenyBESKJED FRA BLOGGEREN!SE HIT!! Blogger nå kun fra wordpress.com(f.o.m 26.des 2010). Håper dere følger meg videre på min "nye" blogg(klikk her for å komme til wordpress bloggen min!).

Har link i sidemenyene og de nyeste innleggene mine! Takk for følge på denne bloggen!

Besøk gjerne disse bloggene!:

hits