07.aug.2010 | 15:22

Dead to the world

Må virkelig si idag står i effektivitetens navn.. Helt siden jeg har stått opp har jeg ; Drept en veps(die your flying bastard),lest ferdig bok nr 3 i "Sookie Stackhouse Novels"//aka Trueblood serien ("Club dead"), så har jeg markert hvilke sider i "Antikkens Historie" jeg skal lese til pensum,Så skal jeg begynne på "Dead to the world" (bok nr 4 i "Sookie Stackhouse Novels").

//Har til og med lest noen par sider i den også!


//yeah..nå kan jeg lese bok nr 4.. Neste uke blir det
bokshopping for å kjøpe de siste bøkene,og jeg
håper Ark har fremdeles 2 for 3 engelsk pocket.

Det er kjempe fint vær ute,vepsene trives godt ute til min store fortvilelse. Til dere som rister på hodet og sukker oppgitt over oss vepsehatere,som sier "Bare sitte stille det vettu!, så gjør de deg ikke noe" eller "De har ikke gjort deg noe...blabla".  Lett for de å si, jeg skvetter bare det er en flue nær meg(ikke at jeg er redd fluer),men jeg tror de er veps ved første øyesyn!

-Fler som er redd for veps?
-Noen spesielle lørdagsplaner?

Nå skal jeg lese litt i "Dead to the world" og kanskje vekselsvis lese litt pensum.Marita kommer hjem snart,og vi skal møte henne på Ask for å hjelpe henne å bære baggasje og andre ting siden vi ikke har bilen akkurat nå.

Les også:
- Bloggportrett? Lyst å være med? Meld deg på her! // Tidligere bloggportretter <her> (Velger ut 2 per uke!)
- Lyst å være gjesteblogger? Så klart kan du det her på bloggen,send mail til : ninacg89@gmail.com <klikk her for lese mer>
- Les tidiligere gjesteinnlegg ved å <klikke her>


0 Kommentarer
Kjære deg som skal kommentere,før du kommenterer husk å fyll inn de nødvendige feltene rett under så jeg har muligheten å svare deg! Alle kommentarer som inneholder egenreklame("fin blogg,kommentere tilbake?<3" slettes med én gang!
HAR BYTTET BLOGGPLATTFORM,BLOGGER IKKE HER FRA LENGER! BESØK DEN NYE BLOGGEN HVIS DU LURER PÅ NOE!
Kommentér dette innlegg rett under!:

Navnet ditt?:
Husk meg?

E-postadresse: (publiseres ikke)

URL/Bloggadresse:

bloglovin
Din kommentar rett under:

Har byttet bloggplattform fra og med 26.desember 2010,blogger heretter fra wordpress.com,klikk på ikonet under for å komme til den nye bloggen!


Blogg.no leverer teknologien bak I Nina's verden♥ A blog about my life.Bloggen skrives av © Nina C.(min hverdag i bloggformat)og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Søk i bloggen

ninacg89@gmail.com
Venneforespørsel
Kort fortalt:Jeg blogger ikke lenger fra denne bloggen, har byttet til wordpress.com (http://inmystrangeworld.wordpress.com). Har denne bloggen for å linke til gamle innlegg pga blogg.no ikke har muligheten å ta med innleggene videre. Litt merkelig er det å ikke blogge her lenger,men ny start og nye muligheter er å finne på wordpress.com(anbefales!) Takk for all besøk på denne bloggen her! Håper jeg ser dere på min nåværende blogg!MenyBESKJED FRA BLOGGEREN!SE HIT!! Blogger nå kun fra wordpress.com(f.o.m 26.des 2010). Håper dere følger meg videre på min "nye" blogg(klikk her for å komme til wordpress bloggen min!).

Har link i sidemenyene og de nyeste innleggene mine! Takk for følge på denne bloggen!

Besøk gjerne disse bloggene!:

hits