08.aug.2010 | 14:06

EARLY MORNING

...vært fall for min del.


Stod ikke opp nå folkens,men stod opp for over 2 timer siden. Ja,jeg legger meg sent og står opp tidlig.Kanskje på vei mot en ca normal døgnrytme?

Blogginspoen er ikke på topp på søndagen,vet ikke helt hvorfor ikke. Har jo mange planer,men skal prøve å få ute noe vettug så dere kan lese!

Tror jeg har stått opp på feil bein eller side,har jo bare en side av senga når jeg står opp(senga mot veggen). Sur og gretten,og har vel bitt av hodet til mamma en god del ganger siden jeg stod opp.

Men slapp av,skal ikke la mitt lille morgengretne humør gå utover dere.Skal fokusere litt på å lese mer blogger,og være mer aktiv å kommentere på bloggene til mine kjære bloggvenner og kanskje noen nye blogger..

driver å funderer på en 1 ny kategori,men vet ikke helt hvordan jeg skal gjøre det. Har noe i tankene.. vi får se!

Ha en fin søndag,fint vær ute hos meg. Men ikke humør til å være ute,slappfisk modus inntatt.
3 Kommentarer
Kjære deg som skal kommentere,før du kommenterer husk å fyll inn de nødvendige feltene rett under så jeg har muligheten å svare deg! Alle kommentarer som inneholder egenreklame("fin blogg,kommentere tilbake?<3" slettes med én gang!
HAR BYTTET BLOGGPLATTFORM,BLOGGER IKKE HER FRA LENGER! BESØK DEN NYE BLOGGEN HVIS DU LURER PÅ NOE!izzy <3:

Jeg legger meg sent og våkner sent x)

08.aug.2010 | 14:20
URL: http://izzy8,blogg.no
Qvam:

sv: skal studere i 3-4 år :)

08.aug.2010 | 16:22
URL: http://cqvam.blogg.no
Nina C(er å finne på wordpress):

izzy: samme her=D

09.aug.2010 | 17:38
URL: http://nina89.blogg.no/

Kommentér dette innlegg rett under!:

Navnet ditt?:
Husk meg?

E-postadresse: (publiseres ikke)

URL/Bloggadresse:

bloglovin
Din kommentar rett under:

Har byttet bloggplattform fra og med 26.desember 2010,blogger heretter fra wordpress.com,klikk på ikonet under for å komme til den nye bloggen!


Blogg.no leverer teknologien bak I Nina's verden♥ A blog about my life.Bloggen skrives av © Nina C.(min hverdag i bloggformat)og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Søk i bloggen

ninacg89@gmail.com
Venneforespørsel
Kort fortalt:Jeg blogger ikke lenger fra denne bloggen, har byttet til wordpress.com (http://inmystrangeworld.wordpress.com). Har denne bloggen for å linke til gamle innlegg pga blogg.no ikke har muligheten å ta med innleggene videre. Litt merkelig er det å ikke blogge her lenger,men ny start og nye muligheter er å finne på wordpress.com(anbefales!) Takk for all besøk på denne bloggen her! Håper jeg ser dere på min nåværende blogg!MenyBESKJED FRA BLOGGEREN!SE HIT!! Blogger nå kun fra wordpress.com(f.o.m 26.des 2010). Håper dere følger meg videre på min "nye" blogg(klikk her for å komme til wordpress bloggen min!).

Har link i sidemenyene og de nyeste innleggene mine! Takk for følge på denne bloggen!

Besøk gjerne disse bloggene!:

hits