08.aug.2010 | 17:19

My sunday so long

Så langt har søndagen sneglet seg forbi. Klokken er rundt femtiden og jeg har idag hittil solt meg,lest en del i "Dead to the world" av Charlaine Harris.


Har kommet lengere en det på bildet.


Har lyst å leke med ulike negl lakkene jeg har i huset,men har ikke noe negle lakk fjerner.
Sånn er neglene mine nå.


en sommerfugl på besøk.

Er litt i slappfisk modus,deilig med varme været ute. Skal ikke klage,men akkurat idag så orker jeg ikke å sitte i solsteika.

-Vi blogges senere! Skal ordne med småting på bloggen,ordne litt i sidemenyen og litt annet.Ikke noe drastiske endringer.  Bare noe små finésser som jeg skal ordne.2 Kommentarer
Kjære deg som skal kommentere,før du kommenterer husk å fyll inn de nødvendige feltene rett under så jeg har muligheten å svare deg! Alle kommentarer som inneholder egenreklame("fin blogg,kommentere tilbake?<3" slettes med én gang!
HAR BYTTET BLOGGPLATTFORM,BLOGGER IKKE HER FRA LENGER! BESØK DEN NYE BLOGGEN HVIS DU LURER PÅ NOE!mariannewold:

Hei, takk for at du brukte sneglesøndagen din til å stemme på meg i boligdrømkonkurransen! :)

Det er litt fint med sånne trege dager også - litt luksus egentlig å ha de også! :)

08.aug.2010 | 23:09
URL: http://mariannewold.blogg.no/
-monica:

stillige negler.. hehe

oh sommerfuglen.. det var fint bilde!!;)

09.aug.2010 | 11:00
URL: http://moncg.blogg.no

Kommentér dette innlegg rett under!:

Navnet ditt?:
Husk meg?

E-postadresse: (publiseres ikke)

URL/Bloggadresse:

bloglovin
Din kommentar rett under:

Har byttet bloggplattform fra og med 26.desember 2010,blogger heretter fra wordpress.com,klikk på ikonet under for å komme til den nye bloggen!


Blogg.no leverer teknologien bak I Nina's verden♥ A blog about my life.Bloggen skrives av © Nina C.(min hverdag i bloggformat)og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Søk i bloggen

ninacg89@gmail.com
Venneforespørsel
Kort fortalt:Jeg blogger ikke lenger fra denne bloggen, har byttet til wordpress.com (http://inmystrangeworld.wordpress.com). Har denne bloggen for å linke til gamle innlegg pga blogg.no ikke har muligheten å ta med innleggene videre. Litt merkelig er det å ikke blogge her lenger,men ny start og nye muligheter er å finne på wordpress.com(anbefales!) Takk for all besøk på denne bloggen her! Håper jeg ser dere på min nåværende blogg!MenyBESKJED FRA BLOGGEREN!SE HIT!! Blogger nå kun fra wordpress.com(f.o.m 26.des 2010). Håper dere følger meg videre på min "nye" blogg(klikk her for å komme til wordpress bloggen min!).

Har link i sidemenyene og de nyeste innleggene mine! Takk for følge på denne bloggen!

Besøk gjerne disse bloggene!:

hits