10.aug.2010 | 11:58

Ut på tur

Da skal jeg og resten av familien en tur til Lillestrøm. Har fått inn penger fra lånekassen og skal ordne noe å kjøpe ting i forbindelse med det. Men også litt annen ting. Skal bare småshoppe litt,må legge unna en del penger til skolen.
Vi skal en tur på Peppes etterpå,spise der. Lenge siden sist.

Litt off the topic bilde.. Synes det var stilig.
Med penger kommer ansvarlighet,og har betalt noen regninger..Satt unna penger. Penger flyr fort ut av kontoen hvis de får sjansen til det også.

Men nok skravel om penger og alt styr. Må snart gå opp på Ask å kjøpe j**** dyrt studentkort for Oslo/Akershus,(buss)og punge ut 800 kr for det. De kan å loppe en student.

Skal svare på kommentarer og alt når jeg kommer hjem en gang. Skal kanskje en liten tur til Oslo med en venninne for å se på Oslo Grand Prix sykkelløpet. men vi får se om jeg rekker ned til Oslo før den tid.

Ha en fin dag! Vi blogges!


2 Kommentarer
Kjære deg som skal kommentere,før du kommenterer husk å fyll inn de nødvendige feltene rett under så jeg har muligheten å svare deg! Alle kommentarer som inneholder egenreklame("fin blogg,kommentere tilbake?<3" slettes med én gang!
HAR BYTTET BLOGGPLATTFORM,BLOGGER IKKE HER FRA LENGER! BESØK DEN NYE BLOGGEN HVIS DU LURER PÅ NOE!JULIE ANDERSEN:

kos deg :)

10.aug.2010 | 12:22
URL: http://julieeandersen.blogg.no
Marrrie:

Søtt bilde!

10.aug.2010 | 18:41
URL: http://marieskarlsen.wordpress.com

Kommentér dette innlegg rett under!:

Navnet ditt?:
Husk meg?

E-postadresse: (publiseres ikke)

URL/Bloggadresse:

bloglovin
Din kommentar rett under:

Har byttet bloggplattform fra og med 26.desember 2010,blogger heretter fra wordpress.com,klikk på ikonet under for å komme til den nye bloggen!


Blogg.no leverer teknologien bak I Nina's verden♥ A blog about my life.Bloggen skrives av © Nina C.(min hverdag i bloggformat)og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Søk i bloggen

ninacg89@gmail.com
Venneforespørsel
Kort fortalt:Jeg blogger ikke lenger fra denne bloggen, har byttet til wordpress.com (http://inmystrangeworld.wordpress.com). Har denne bloggen for å linke til gamle innlegg pga blogg.no ikke har muligheten å ta med innleggene videre. Litt merkelig er det å ikke blogge her lenger,men ny start og nye muligheter er å finne på wordpress.com(anbefales!) Takk for all besøk på denne bloggen her! Håper jeg ser dere på min nåværende blogg!MenyBESKJED FRA BLOGGEREN!SE HIT!! Blogger nå kun fra wordpress.com(f.o.m 26.des 2010). Håper dere følger meg videre på min "nye" blogg(klikk her for å komme til wordpress bloggen min!).

Har link i sidemenyene og de nyeste innleggene mine! Takk for følge på denne bloggen!

Besøk gjerne disse bloggene!:

hits