10.aug.2010 | 23:47

Tired,but I've had a nice day

Beklager for sen blogging og lite aktivitet, er stuptrøtt og sliten nå.Så senga er neste. Så jeg skal svare og godkjenne alle kommentarene som har kommet inn i morgen tidlig.Vil svare på kommentarene når jeg er ikke er trøtt.hehe


Oslo Gran Prix
Skal ta bilder av noen av tingene jeg kjøpte på min mini shopping runde. Igjen så syter jeg, men jeg er for slappfisk for å ordne med dette nå.Ville bare stikke innom her og gi lyd fra meg!Takke for all besøk selvom jeg ikke har vært så veldig aktiv.Som dere kanskje skjønner var jeg i Oslo i dag med Nina M. og Hanne. Dro til Oslo etter Lillestrøm handleturen med familien.

Håper det er greit jenter at jeg publiserte bilde!(psst: får sende mld hvis det ikke er greit.tihi!)


1.plass. Boasson Hagen (eller hvordan etternavnet hans skrives) 2. Hushovd og 3. Schleck

Hadde en fin dag, ikke for varmt eller kaldt. Hadde på meg akkurat passe med klær! Håper alle hadde en fin tirsdag.
Nå venter senga mi på meg!

Vi blogges som vanlig!
Ta vare på dere selv og de rundt dere! Et smil kan du komme langt med,og det kan glede andre!Så smil for all del folkens!3 Kommentarer
Kjære deg som skal kommentere,før du kommenterer husk å fyll inn de nødvendige feltene rett under så jeg har muligheten å svare deg! Alle kommentarer som inneholder egenreklame("fin blogg,kommentere tilbake?<3" slettes med én gang!
HAR BYTTET BLOGGPLATTFORM,BLOGGER IKKE HER FRA LENGER! BESØK DEN NYE BLOGGEN HVIS DU LURER PÅ NOE!MARITA GUNDERSEN :

Så moro da :-D

Vært en koselig dag ja !

10.aug.2010 | 23:49
URL: http://maritagundersen1991.blogg.no
TrineCam ♡- BLI MED PÅ BLOGGTALENTER 2011:

Virker som du har hatt det koselig da.

Natta, Nianamor.

11.aug.2010 | 02:11
URL: http://www.trinecam.blogg.no
-monica:

kom husvold bare på 2.?? skuffa:p.. hehe

11.aug.2010 | 10:17
URL: http://moncg.blogg.no

Kommentér dette innlegg rett under!:

Navnet ditt?:
Husk meg?

E-postadresse: (publiseres ikke)

URL/Bloggadresse:

bloglovin
Din kommentar rett under:

Har byttet bloggplattform fra og med 26.desember 2010,blogger heretter fra wordpress.com,klikk på ikonet under for å komme til den nye bloggen!


Blogg.no leverer teknologien bak I Nina's verden♥ A blog about my life.Bloggen skrives av © Nina C.(min hverdag i bloggformat)og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Søk i bloggen

ninacg89@gmail.com
Venneforespørsel
Kort fortalt:Jeg blogger ikke lenger fra denne bloggen, har byttet til wordpress.com (http://inmystrangeworld.wordpress.com). Har denne bloggen for å linke til gamle innlegg pga blogg.no ikke har muligheten å ta med innleggene videre. Litt merkelig er det å ikke blogge her lenger,men ny start og nye muligheter er å finne på wordpress.com(anbefales!) Takk for all besøk på denne bloggen her! Håper jeg ser dere på min nåværende blogg!MenyBESKJED FRA BLOGGEREN!SE HIT!! Blogger nå kun fra wordpress.com(f.o.m 26.des 2010). Håper dere følger meg videre på min "nye" blogg(klikk her for å komme til wordpress bloggen min!).

Har link i sidemenyene og de nyeste innleggene mine! Takk for følge på denne bloggen!

Besøk gjerne disse bloggene!:

hits