11.aug.2010 | 15:41

Ut igjen

Nå skal Nina M. snart .. Så jeg har ikke så godt tid,siden jeg trodde ikke klokken var så mye. Så dette blir et halvhjertet innlegg. Vi skal  møte Hanne på Jessheim senteret, loke litt der. Jeg kan ikke shoppe så himla mye,må spare litt.Men skal titte for det meste! Skal legge ut senere i kveld et bilde med tingene jeg kjøpte i går!

Litt random bilde.

fra i går.


Ha en fin onsdag alle sammen som titter innom!

Nå må jeg stelle meg!

Navne dag idag: Torald/Tarald


1 Kommentarer
Kjære deg som skal kommentere,før du kommenterer husk å fyll inn de nødvendige feltene rett under så jeg har muligheten å svare deg! Alle kommentarer som inneholder egenreklame("fin blogg,kommentere tilbake?<3" slettes med én gang!
HAR BYTTET BLOGGPLATTFORM,BLOGGER IKKE HER FRA LENGER! BESØK DEN NYE BLOGGEN HVIS DU LURER PÅ NOE!:

SV: hehe ja det var sånn jeg hadde det også. jeg måtte bare bestille dead in the family med en gang den kom. men alle de andre bøkene fikk jeg faktisk til jul. fikk gavekort så da brukte jeg det på de:) men kjøper som regel bare bøker på nett :) er mye billigere som du sier, spesielt de engelske :D

hvordan har du fått den der....denne leser jeg nå, med bilde..... på siden av bloggen din??

11.aug.2010 | 19:29

Kommentér dette innlegg rett under!:

Navnet ditt?:
Husk meg?

E-postadresse: (publiseres ikke)

URL/Bloggadresse:

bloglovin
Din kommentar rett under:

Har byttet bloggplattform fra og med 26.desember 2010,blogger heretter fra wordpress.com,klikk på ikonet under for å komme til den nye bloggen!


Blogg.no leverer teknologien bak I Nina's verden♥ A blog about my life.Bloggen skrives av © Nina C.(min hverdag i bloggformat)og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Søk i bloggen

ninacg89@gmail.com
Venneforespørsel
Kort fortalt:Jeg blogger ikke lenger fra denne bloggen, har byttet til wordpress.com (http://inmystrangeworld.wordpress.com). Har denne bloggen for å linke til gamle innlegg pga blogg.no ikke har muligheten å ta med innleggene videre. Litt merkelig er det å ikke blogge her lenger,men ny start og nye muligheter er å finne på wordpress.com(anbefales!) Takk for all besøk på denne bloggen her! Håper jeg ser dere på min nåværende blogg!MenyBESKJED FRA BLOGGEREN!SE HIT!! Blogger nå kun fra wordpress.com(f.o.m 26.des 2010). Håper dere følger meg videre på min "nye" blogg(klikk her for å komme til wordpress bloggen min!).

Har link i sidemenyene og de nyeste innleggene mine! Takk for følge på denne bloggen!

Besøk gjerne disse bloggene!:

hits