12.aug.2010 | 03:54

La Mocca

Navne dag torsdag 12.aug: Camilla og Klara (har en kalender der det står hvem som har navnedag..kommer til å si hvilket navn som skal feires hverdag fremover!En enkel Café Mocca på kaféen "La Mocca" på Jessheim Storsenter
Må først å fremst understreket at det virker som jeg slår hæla i taket og går på shopping mani runde. Men har ikke kjøpt så mye..For det meste er jeg bare med og vindusshopper,for fru.fornuftig slår til.

Nå det er sagt så, var jeg på "Jessheim Storsenter"eller kanskje bare senter er det kanskje bare.


Nina M. hentet meg
i går rundt halv fem tiden. Vi kjørte om Holter og videre til Jessheim.På veien så hadde det skjedd en liten ulykke i et veikryss,ikke noen skadd(tror jeg). I rundt kjøringen var det 1 politimann som dirigerte trafikken. Jeg og Nina M skulle til venstre,vi trodde ikke vi kom forbi siden én av de bilene som hadde bulket/krasjet stod i veien. Så vi kjørte rundt i rundkjøring for vi visste ikke hva vi skulle gjøre.. Han politimannen stod å smilte og kanskje smålo av oss,etter at vi fant ut at det gikk ann å kjøre forbi..

Litt komisk der og da. Nok skravling om det.

Vi møtte Hanne der,gikk å kikket innom en del butikker pga Nina M skulle finne en kjole/skjørt hun kunne bruke på en fest eller var det noe annet Nina?(du får korrektere meg.hehe).

Dagens fangst: øredobber på salg/ Gina Tricot(kr 19), Hårnåler kr 19,50, en greie fra H&M som passet til å ha mobilen min i(29kr) og så kjøpte jeg meg litt undertøy. Takk for at det er salg.. farlig,men rimelige priser.
Farlige pga man går bananas i butikkene..hehe

Spiste middag på "La Mocca" og gikk videre. Vi handlet noe smått,men ikke store greiene.Jeg vil ikke bruke så særlig mer penger nå.Men det var innmari mye fristelser.

Takk til Hanne som var den lille engelen som satt på skulderen og sa " hvis du venter litt til,så blir den mye billigere"(mest når vi var på platekompaniet.. Masse salg og kampanjer.

Nok en gang i dag(torsdag) så skal jeg joine Nina M på en liten tur til Strømmen storsenter.Hun fant ikke noe å kjøpe. Så hun lurte på om jeg ville være med tur. Holde henne i  selskap. don't worry folkens, skal ikke kjøpe noe.

Blir nok bare vindus shopping for min del. Må jo spare litt penger til semesterstart og andre ting som dukker opp underveis.

Vi får se hva dagen bringer! .

Natta!

Vi blogges senere idag! Vet ikke om jeg rekker en kjapp bloggins før jeg drar i morgen. Nina sa ikke når hun skulle dra ned. Så må jeg innom biblioteket å levere noen bøker som er laaaangt over innleveringsdatoen og gebyrene venter på meg..1 Kommentarer
Kjære deg som skal kommentere,før du kommenterer husk å fyll inn de nødvendige feltene rett under så jeg har muligheten å svare deg! Alle kommentarer som inneholder egenreklame("fin blogg,kommentere tilbake?<3" slettes med én gang!
HAR BYTTET BLOGGPLATTFORM,BLOGGER IKKE HER FRA LENGER! BESØK DEN NYE BLOGGEN HVIS DU LURER PÅ NOE!TrineCam ♡- BLI MED PÅ BLOGGTALENTER 2011:

Øredobbene var supersøte da. jeg håper på litt money til min bursdag jeg da, man kan jo håpe.. Klem og god natt,. Jeg har virkelig problemer med å sove i natt,,

12.aug.2010 | 04:11
URL: http://www.trinecam.blogg.no

Kommentér dette innlegg rett under!:

Navnet ditt?:
Husk meg?

E-postadresse: (publiseres ikke)

URL/Bloggadresse:

bloglovin
Din kommentar rett under:

Har byttet bloggplattform fra og med 26.desember 2010,blogger heretter fra wordpress.com,klikk på ikonet under for å komme til den nye bloggen!


Blogg.no leverer teknologien bak I Nina's verden♥ A blog about my life.Bloggen skrives av © Nina C.(min hverdag i bloggformat)og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Søk i bloggen

ninacg89@gmail.com
Venneforespørsel
Kort fortalt:Jeg blogger ikke lenger fra denne bloggen, har byttet til wordpress.com (http://inmystrangeworld.wordpress.com). Har denne bloggen for å linke til gamle innlegg pga blogg.no ikke har muligheten å ta med innleggene videre. Litt merkelig er det å ikke blogge her lenger,men ny start og nye muligheter er å finne på wordpress.com(anbefales!) Takk for all besøk på denne bloggen her! Håper jeg ser dere på min nåværende blogg!MenyBESKJED FRA BLOGGEREN!SE HIT!! Blogger nå kun fra wordpress.com(f.o.m 26.des 2010). Håper dere følger meg videre på min "nye" blogg(klikk her for å komme til wordpress bloggen min!).

Har link i sidemenyene og de nyeste innleggene mine! Takk for følge på denne bloggen!

Besøk gjerne disse bloggene!:

hits