12.aug.2010 | 14:43

Strømmen


Nina m. cruiser!
Ja, da er det på tide igjen å samle sammen ting i den nye favorittveska mi og gjøre meg klar til å bli hentet i den stilige bilen til Nina m.
Idag skal jeg joine henne på Strømmen storssenter idag. Hun skal lete etter en kjole eller et skjørt å bruke. Har fått et gavekort som Mamma ikke skal bruke. Er ikke så mye igjen,men litt. Så da sparer jeg litte gran penger der.

Jeg stod opp rundt halv sju i dag tidlig,fikk ikke sove så jeg satt å ordnet design på fanbloggen min for NCIS. Grunn designet er fra TheHibi.Så har jeg endret på header bare og satt inn noe i sidemenyen.

Skal komme med mer ting til den bloggen! Nå må jeg stelle meg videre.. Det er mye bedre vær i dag enn i går. Yeah!

Ha en fin torsdag! Denne uka har virkelig gått fort.2 Kommentarer
Kjære deg som skal kommentere,før du kommenterer husk å fyll inn de nødvendige feltene rett under så jeg har muligheten å svare deg! Alle kommentarer som inneholder egenreklame("fin blogg,kommentere tilbake?<3" slettes med én gang!
HAR BYTTET BLOGGPLATTFORM,BLOGGER IKKE HER FRA LENGER! BESØK DEN NYE BLOGGEN HVIS DU LURER PÅ NOE!:

haha, søtt bilde! : )

// Ha en fin dag videre!^^

12.aug.2010 | 14:46
Nina C(er å finne på wordpress):

Anonym:Takk. I like måte!

13.aug.2010 | 00:04
URL: http://nina89.blogg.no/

Kommentér dette innlegg rett under!:

Navnet ditt?:
Husk meg?

E-postadresse: (publiseres ikke)

URL/Bloggadresse:

bloglovin
Din kommentar rett under:

Har byttet bloggplattform fra og med 26.desember 2010,blogger heretter fra wordpress.com,klikk på ikonet under for å komme til den nye bloggen!


Blogg.no leverer teknologien bak I Nina's verden♥ A blog about my life.Bloggen skrives av © Nina C.(min hverdag i bloggformat)og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Søk i bloggen

ninacg89@gmail.com
Venneforespørsel
Kort fortalt:Jeg blogger ikke lenger fra denne bloggen, har byttet til wordpress.com (http://inmystrangeworld.wordpress.com). Har denne bloggen for å linke til gamle innlegg pga blogg.no ikke har muligheten å ta med innleggene videre. Litt merkelig er det å ikke blogge her lenger,men ny start og nye muligheter er å finne på wordpress.com(anbefales!) Takk for all besøk på denne bloggen her! Håper jeg ser dere på min nåværende blogg!MenyBESKJED FRA BLOGGEREN!SE HIT!! Blogger nå kun fra wordpress.com(f.o.m 26.des 2010). Håper dere følger meg videre på min "nye" blogg(klikk her for å komme til wordpress bloggen min!).

Har link i sidemenyene og de nyeste innleggene mine! Takk for følge på denne bloggen!

Besøk gjerne disse bloggene!:

hits