12.aug.2010 | 21:37

Besøk av tante rød...

Hater når det månedelig kommer ruslende,når tante rød aka Mensen kommer. Vanligvis pleier jeg å få de mensensmertene som gjør meg slappfisk delux,og blir liggende å spise smertestillende. Kanskje ikke spise,men tar et par paracet iløpet av dagen.

Dobbel shake med pære og sjokolade.. Godt faktisk!

Idag dro Nina M og jeg på Strømmen storsenter. Jeg hadde ikke mye planer om å kjøpe så mye,men mamma sendte med meg gavekortet hun hadde. Det måtte brukes opp snart uansett. Så jeg handlet mest små ting,og ikke så mye. Det jeg kjøpe fikk plass i veska mi.

endelig fant jeg en billig Lady Gaga singlet. kr 149,50 på H&M.Kanskje ikke billig billig,men de andre stedene jeg har sett etter lignede print,koster det ganske mye mer..

Både Nina og jeg var utslitte etter tuslet rundt på senteret i et par timer,før vi stoppet innom McDonalds for å kjøpe dessert. Jeg måtte innom Kiwi på Kjeller for å handle småting.


Kampanje og salg på Platekompaniet, fikk Shrek Triologien for 99,50 i en fin boks!

Ellers så fant jeg en billig og behagelig sportsbh på Kapphal for 99 kr,og noen småstrikker for 20 kr på Glitter.

Nå er jeg bare så utrolig sliten,og slapp. Jeg får så humørsvingninger og kort lunte når tante rød er på besøk..Tålmodigheten er ikke lang,og jeg har vel "bitt av hodet" av Mamma et par ganger etter jeg stod opp idag.

Kanskje jeg stikker innom Blogg.no før jeg legger meg,men hvis ikke så kommer jeg innom å svarer på kommentarer i morgen når jeg står opp en gang. Nå skal jeg se på "Criminal Minds".


Nina M

Ha en fin torsdagskveld!


5 Kommentarer
Kjære deg som skal kommentere,før du kommenterer husk å fyll inn de nødvendige feltene rett under så jeg har muligheten å svare deg! Alle kommentarer som inneholder egenreklame("fin blogg,kommentere tilbake?<3" slettes med én gang!
HAR BYTTET BLOGGPLATTFORM,BLOGGER IKKE HER FRA LENGER! BESØK DEN NYE BLOGGEN HVIS DU LURER PÅ NOE!Nina-Martine:

Nei huff, på den t-skjorte så det ut som Lady Gaga har utstikkende ribbein, fordi genseren ligger med en sånn rar brett, haha :p

12.aug.2010 | 21:57
URL: http://xoxoninamartine.blogg.no/
Chalten:

Shrek er herlig. Har du sett den nyeste?

13.aug.2010 | 12:27
URL: http://www.chalten.blogg.no
Christine Lövendahl:

ååårh tante rød her og. faaaantastisk! :p

13.aug.2010 | 14:35
URL: http://www.christinelovendahl.com
Rebella:

Den Lady Gaga singleten likte jeg kjempegodt! Helsikes mensenskitet, det irriterer meg ihjel at vi skal ha det og at så mye av livet kommer til å gå med til det;0 Nå skal virkelig ikke jeg klage på det området, for jeg er så velsignet heldig at jeg ikke har særlig smerter, selvom de er blitt sterkere de siste par årene. Men fremdeles har jeg ikke i nærheten like gale smerter og ubehag som sikkert de fleste andre - hater drittet likevel!

SV; Åh, jeg er bombesikker på at du kommer til å elske Bergen, og det sier jeg ikke bare fordi jeg selv er herfra, men det er virkelig en fantastisk vakker by;D Når det gjelder de bøkene, er de farlig avhengighetsskapende, så på en måte vil jeg råde deg til å ikke lese dem når du har masse rundt deg som må gjøres, for de er virkelig VANSKELIGE å legge fra seg;) Jeg sluker dem og koser meg skikkelig med dem;D

13.aug.2010 | 17:09
URL: http://supernate.blogg.no
Nina C(er å finne på wordpress):

Rebella: Skal huske på det,ikke lese Vampire Diaries når jeg har noe jeg skal ha gjort.hehe^^,

14.aug.2010 | 15:36
URL: http://nina89.blogg.no/

Kommentér dette innlegg rett under!:

Navnet ditt?:
Husk meg?

E-postadresse: (publiseres ikke)

URL/Bloggadresse:

bloglovin
Din kommentar rett under:

Har byttet bloggplattform fra og med 26.desember 2010,blogger heretter fra wordpress.com,klikk på ikonet under for å komme til den nye bloggen!


Blogg.no leverer teknologien bak I Nina's verden♥ A blog about my life.Bloggen skrives av © Nina C.(min hverdag i bloggformat)og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Søk i bloggen

ninacg89@gmail.com
Venneforespørsel
Kort fortalt:Jeg blogger ikke lenger fra denne bloggen, har byttet til wordpress.com (http://inmystrangeworld.wordpress.com). Har denne bloggen for å linke til gamle innlegg pga blogg.no ikke har muligheten å ta med innleggene videre. Litt merkelig er det å ikke blogge her lenger,men ny start og nye muligheter er å finne på wordpress.com(anbefales!) Takk for all besøk på denne bloggen her! Håper jeg ser dere på min nåværende blogg!MenyBESKJED FRA BLOGGEREN!SE HIT!! Blogger nå kun fra wordpress.com(f.o.m 26.des 2010). Håper dere følger meg videre på min "nye" blogg(klikk her for å komme til wordpress bloggen min!).

Har link i sidemenyene og de nyeste innleggene mine! Takk for følge på denne bloggen!

Besøk gjerne disse bloggene!:

hits