14.aug.2010 | 01:40

Når små bekker blir til store bekker

I går (fredag) så regnet det ned som bare det,tordnet litt også(tror jeg). Miley liker ikke torden og hun gjemte seg under senga mi en god stund. Jeg lå lenge i senga,orket ikke å stå opp og ville heller ligge under dyna mens det regnet og buldret litte gran.
Vi har en liten sildre bekk nedenfor(like ved golfbanen),som igår ble en stor bekk med vannføring,liten mini elv.


Just chilin' with my peeps

Gårsdagen gikk for det meste i å se på Home&Away, være på pcen,lese ferdig "Dead to the world" av Charlaine Harris,blogge og se på Midsummer Murders.

Kort oppsummert!

Vaske seg må man gjøre..poter og bein for en grundig vask her!


Jeg med Lady Gaga singlet min! ♥

Lady Gaga //Monster


Ønsker alle en god helg!


1 Kommentarer
Kjære deg som skal kommentere,før du kommenterer husk å fyll inn de nødvendige feltene rett under så jeg har muligheten å svare deg! Alle kommentarer som inneholder egenreklame("fin blogg,kommentere tilbake?<3" slettes med én gang!
HAR BYTTET BLOGGPLATTFORM,BLOGGER IKKE HER FRA LENGER! BESØK DEN NYE BLOGGEN HVIS DU LURER PÅ NOE!izzy:

Hvilken video bør jeg ha på bloggen min ?

1. hårvideo ?

2. bare vanelig snakkevideo ?

3. syngevideo ?

14.aug.2010 | 07:24
URL: http://izzy8.blogg.no

Kommentér dette innlegg rett under!:

Navnet ditt?:
Husk meg?

E-postadresse: (publiseres ikke)

URL/Bloggadresse:

bloglovin
Din kommentar rett under:

Har byttet bloggplattform fra og med 26.desember 2010,blogger heretter fra wordpress.com,klikk på ikonet under for å komme til den nye bloggen!


Blogg.no leverer teknologien bak I Nina's verden♥ A blog about my life.Bloggen skrives av © Nina C.(min hverdag i bloggformat)og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Søk i bloggen

ninacg89@gmail.com
Venneforespørsel
Kort fortalt:Jeg blogger ikke lenger fra denne bloggen, har byttet til wordpress.com (http://inmystrangeworld.wordpress.com). Har denne bloggen for å linke til gamle innlegg pga blogg.no ikke har muligheten å ta med innleggene videre. Litt merkelig er det å ikke blogge her lenger,men ny start og nye muligheter er å finne på wordpress.com(anbefales!) Takk for all besøk på denne bloggen her! Håper jeg ser dere på min nåværende blogg!MenyBESKJED FRA BLOGGEREN!SE HIT!! Blogger nå kun fra wordpress.com(f.o.m 26.des 2010). Håper dere følger meg videre på min "nye" blogg(klikk her for å komme til wordpress bloggen min!).

Har link i sidemenyene og de nyeste innleggene mine! Takk for følge på denne bloggen!

Besøk gjerne disse bloggene!:

hits