16.aug.2010 | 03:46

NOSEBLEEDX2

I går var det nesten mesterskapet for neseblødning for min del.Jeg blør ikke neseblod så ofte heller, blødde 2 ganger.
Teknisk sett var den andre gangen etter midnatt,så det vil si at jeg har blødd 1 gang i går og 1 gang i dag..
Har ikke gravd etter gull
heller,eller prøvd å kaste ut noen leieboere.. For de som ikke skjønner greie så har jeg ikke pelt buse(ikke at jeg gjør det daglig..men hender.. hvem gjør ikke det? hehe).

Har sett på nesten hele sesong 2 av CSI:NY nå,har igjen 1 episode. Var litt trøtt nå så jeg bestemte meg for at det er lurt å legge seg.

Mandagens planer er en liten kinotur,har igjen 1 kinotur med rabatt.. Har sånn rabatt kort. Så må jeg innom biblioteket og levere noen..ehm.. vel forsinkete lånebøker. Kjøpe månedskort.. You name it! Busy girl!Så jeg får vel stå opp tidlig også.

Vet ikke om det blir så mye blogging fra min del i morgen før ut på kvelden én gang.Inntil videre for dere alle som snoker innom på bloggen min,ha en fin mandag!
Ha en fin skoledag for de som starter idag eller i morgen for den saks skyld!

Jeg starter ikke før om 1 uke(den 23.august!). 1 uke igjen som kommer til å forsvinne fortere en svint. Har innmari mye å gjøre den uka her.

NATTA!
Vi blogges!


4 Kommentarer
Kjære deg som skal kommentere,før du kommenterer husk å fyll inn de nødvendige feltene rett under så jeg har muligheten å svare deg! Alle kommentarer som inneholder egenreklame("fin blogg,kommentere tilbake?<3" slettes med én gang!
HAR BYTTET BLOGGPLATTFORM,BLOGGER IKKE HER FRA LENGER! BESØK DEN NYE BLOGGEN HVIS DU LURER PÅ NOE!-monica:

oi:s.. i Kina så sier man at han bør neseblod fordi man er litt sliten eller noe?? eller at du har spist "varmeting".. som skaper "kroppsvarme" eks: mandarin.. i know.. weird:p.. hehe

16.aug.2010 | 08:20
URL: http://moncg.blogg.no
-monica:

mente å skrive man og ikke "han".. sorry:s..

16.aug.2010 | 08:24
URL: http://moncg.blogg.no
:

SV: du kan bidra med absolutt hva du vil :) det kan for eksempel være et brev til stephenie hvor du forteller hvor mye bøkene hennes betyr for deg eller hva som helst annet, det kan være en tegning dur har tegnet fra twilight eller til og med et stephenie portrett, det kan være et dikt du har skrevet om twilight eller en twilight inspirert fortelling. det kan også være bilder, for eksempel hvis du som meg har vært på et twilight event så kan det være bilder derfra. eller hvis du en gang har bakt en twilight kake eller hva som helst. du kan til og med gå sammen med en venninne gjeng å ta we love stephenie meyer bilder. hva som helst altså:) bare å bruke fantasien. du kan lage en twilight collage til og med:)

hva som helst, bare bruk fantasien. bare pass på å få med navn og adresse når du sender bidraget ditt til meg :) er jo litt viktig at stephenie faktisk vet hvem som har vært med :)

fikk du den ikke til å virke du heller?

16.aug.2010 | 12:07
KATRINE:

Da er pakken sent : ) premien er på vei i posten.

16.aug.2010 | 12:22
URL: http://katriinepine.blogg.no

Kommentér dette innlegg rett under!:

Navnet ditt?:
Husk meg?

E-postadresse: (publiseres ikke)

URL/Bloggadresse:

bloglovin
Din kommentar rett under:

Har byttet bloggplattform fra og med 26.desember 2010,blogger heretter fra wordpress.com,klikk på ikonet under for å komme til den nye bloggen!


Blogg.no leverer teknologien bak I Nina's verden♥ A blog about my life.Bloggen skrives av © Nina C.(min hverdag i bloggformat)og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Søk i bloggen

ninacg89@gmail.com
Venneforespørsel
Kort fortalt:Jeg blogger ikke lenger fra denne bloggen, har byttet til wordpress.com (http://inmystrangeworld.wordpress.com). Har denne bloggen for å linke til gamle innlegg pga blogg.no ikke har muligheten å ta med innleggene videre. Litt merkelig er det å ikke blogge her lenger,men ny start og nye muligheter er å finne på wordpress.com(anbefales!) Takk for all besøk på denne bloggen her! Håper jeg ser dere på min nåværende blogg!MenyBESKJED FRA BLOGGEREN!SE HIT!! Blogger nå kun fra wordpress.com(f.o.m 26.des 2010). Håper dere følger meg videre på min "nye" blogg(klikk her for å komme til wordpress bloggen min!).

Har link i sidemenyene og de nyeste innleggene mine! Takk for følge på denne bloggen!

Besøk gjerne disse bloggene!:

hits