16.aug.2010 | 12:24

RED FINGERNAILS

Nå stod det helt blankt for meg,hadde en plan om hva dette innlegget skulle kalles og handle om. Men glemte det,og kanskje det har noe med at en veps prøve å angripe meg(ehm..okey.jeg overdriver...litt).

Idag har jeg stått opp før klokken var slagen halv elleve.Dusjet og tilrettelagt,neglene mine er lakket røde. Klar for dagens ærender som består av en tur innom biblioteket,svi av 800 kr på student månedskort på posten og skal på kinotur med
Hanne og Nina M.


Videosnutt fra Oslo Gran Prix sykkelløpet som var i forrige.. Den som filmer er meg..

Har fått inn ett bloggportrett som jeg skal publisere etterpå før jeg drar. Du kan melde deg på bloggportrett listen(velger 2 pr uke).. Klikk her

Nei..får vel rusle oppover mot biblioteket og levere bøkene.. Betale gebyr..ehm.. håper ikke det har gått så langt over at jeg må erstatte bøkene.

Dagens drømmeoufit(en ny ting som jeg kommer til å ha daglig! eller værtfall prøve.)

laget på polyvore.com

Ha en fin mandag!0 Kommentarer
Kjære deg som skal kommentere,før du kommenterer husk å fyll inn de nødvendige feltene rett under så jeg har muligheten å svare deg! Alle kommentarer som inneholder egenreklame("fin blogg,kommentere tilbake?<3" slettes med én gang!
HAR BYTTET BLOGGPLATTFORM,BLOGGER IKKE HER FRA LENGER! BESØK DEN NYE BLOGGEN HVIS DU LURER PÅ NOE!
Kommentér dette innlegg rett under!:

Navnet ditt?:
Husk meg?

E-postadresse: (publiseres ikke)

URL/Bloggadresse:

bloglovin
Din kommentar rett under:

Har byttet bloggplattform fra og med 26.desember 2010,blogger heretter fra wordpress.com,klikk på ikonet under for å komme til den nye bloggen!


Blogg.no leverer teknologien bak I Nina's verden♥ A blog about my life.Bloggen skrives av © Nina C.(min hverdag i bloggformat)og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Søk i bloggen

ninacg89@gmail.com
Venneforespørsel
Kort fortalt:Jeg blogger ikke lenger fra denne bloggen, har byttet til wordpress.com (http://inmystrangeworld.wordpress.com). Har denne bloggen for å linke til gamle innlegg pga blogg.no ikke har muligheten å ta med innleggene videre. Litt merkelig er det å ikke blogge her lenger,men ny start og nye muligheter er å finne på wordpress.com(anbefales!) Takk for all besøk på denne bloggen her! Håper jeg ser dere på min nåværende blogg!MenyBESKJED FRA BLOGGEREN!SE HIT!! Blogger nå kun fra wordpress.com(f.o.m 26.des 2010). Håper dere følger meg videre på min "nye" blogg(klikk her for å komme til wordpress bloggen min!).

Har link i sidemenyene og de nyeste innleggene mine! Takk for følge på denne bloggen!

Besøk gjerne disse bloggene!:

hits