17.aug.2010 | 14:17

PAKKE I POSTEN

Klokken var stilt på 11.00,skulle stå opp da.Men slumre knappen er min gode venn for øyeblikket.Jeg la meg tidlig i går/i natt.  Dagens høydepunkt var jo at jeg fikk premien jeg vant hos Katrine idag. Trengte mascara og sånt. Vurderer å ta meg en liten tur til Lillestrøm idag,bare får å titte og for å komme meg litt ut. Nå har jeg månedskort,så jeg kan farte rundt. Men vi får se ann hva jeg gjør.

Æsj..får ikke lastet opp noen bilder.. Skulle slenge inn et bilde av premien jeg vant,men blogg.no er så ...blæh,nå i det siste har det enten vært problemer med å logge inn,kommentere eller komme inn på blogg.no forside.

Klør i fingrene etter å bytte bloggformat,men jeg har alle bloggvennene jeg følger  her. Greit å få de nyeste innleggene fra de når du logger inn.


Fler som har problemer?0 Kommentarer
Kjære deg som skal kommentere,før du kommenterer husk å fyll inn de nødvendige feltene rett under så jeg har muligheten å svare deg! Alle kommentarer som inneholder egenreklame("fin blogg,kommentere tilbake?<3" slettes med én gang!
HAR BYTTET BLOGGPLATTFORM,BLOGGER IKKE HER FRA LENGER! BESØK DEN NYE BLOGGEN HVIS DU LURER PÅ NOE!
Kommentér dette innlegg rett under!:

Navnet ditt?:
Husk meg?

E-postadresse: (publiseres ikke)

URL/Bloggadresse:

bloglovin
Din kommentar rett under:

Har byttet bloggplattform fra og med 26.desember 2010,blogger heretter fra wordpress.com,klikk på ikonet under for å komme til den nye bloggen!


Blogg.no leverer teknologien bak I Nina's verden♥ A blog about my life.Bloggen skrives av © Nina C.(min hverdag i bloggformat)og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Søk i bloggen

ninacg89@gmail.com
Venneforespørsel
Kort fortalt:Jeg blogger ikke lenger fra denne bloggen, har byttet til wordpress.com (http://inmystrangeworld.wordpress.com). Har denne bloggen for å linke til gamle innlegg pga blogg.no ikke har muligheten å ta med innleggene videre. Litt merkelig er det å ikke blogge her lenger,men ny start og nye muligheter er å finne på wordpress.com(anbefales!) Takk for all besøk på denne bloggen her! Håper jeg ser dere på min nåværende blogg!MenyBESKJED FRA BLOGGEREN!SE HIT!! Blogger nå kun fra wordpress.com(f.o.m 26.des 2010). Håper dere følger meg videre på min "nye" blogg(klikk her for å komme til wordpress bloggen min!).

Har link i sidemenyene og de nyeste innleggene mine! Takk for følge på denne bloggen!

Besøk gjerne disse bloggene!:

hits