18.aug.2010 | 01:35

Det er farlig å gå inn på en bokhandel når det er..

....salg.

Gjorde bare 1 bok kjøp,masse fine andre bøker.Men kjøper ikke så mye nå med tanke på at det er skolestart neste uke og jeg har over 3000 pensum sider å pløye meg gjennom dette semesteret. Det er heldigvis fordelt på 3 forskjellige emner/fag.


denne boka kjøpte jeg..hørt at den er fin!

Ville bare lufte meg litt i går og tok bussen til Lillestrøm og stakk turen innom kjøpesenteret der. Skulle vindus shoppe for det meste.. Men jeg så denne veska (bilde under) for bare kr 49 på Morris,så måtte jeg kjøpe den.Har så mange vesker i svart,så jeg gikk for en i brun.


skulderveska er litt lysere,ble litt mørkere på bildet. Kostet før 249 kr.

Kom hjem tidsnok i går til å få med meg "Grey's Anatomy" og har endret designet mitt(for den 3 gang på under 2 mnd). Gult er kult,men var ute etter et mer hvitt/renere og mer klassisk look. Beklager for de som irritererer seg over endringene,men(vet dere har hørt det før også)jeg holder på dette helt til jul.Da blir det kanskje litt annerledes farger(litt mer julefarger).

Skal slenge inn litt små stæsh i sidemenyen,men det orker jeg ikke å nå. Burde egentlig legge meg siden jeg skal opp tidlig onsdag(idag). Skal møte Hanne i Oslo for å handle litt skolebøker.

..begynner å nærmer seg skolestart...

Nå skal jeg få med meg den siste episoden av CSI:NY//sesong 2. Har sesong 2 på DVD,og sesong 3 som venter på å bli sett!

Elsker CSI:NY..

Håper alle har hatt en fin tirsdag!

- Hvordan var din dag?


5 Kommentarer
Kjære deg som skal kommentere,før du kommenterer husk å fyll inn de nødvendige feltene rett under så jeg har muligheten å svare deg! Alle kommentarer som inneholder egenreklame("fin blogg,kommentere tilbake?<3" slettes med én gang!
HAR BYTTET BLOGGPLATTFORM,BLOGGER IKKE HER FRA LENGER! BESØK DEN NYE BLOGGEN HVIS DU LURER PÅ NOE!TrineCam ♡- BLI MED PÅ BLOGGTALENTER 2011:

Leser Drageløperen nå jeg. Den er nydelig. kjempefin veske også. Leste om han mannen på facebookstatusen din.. Hihi, mange snodige mennesker. Natta, Nina,

18.aug.2010 | 01:53
URL: http://www.trinecam.blogg.no
Daeva Tollnes (Hold fint kjeft-Bloggen):

Jeg har faen meg bestilt TRE bøker nå, jeg haaaater at jeg ser ordet TILBUD på bøker jeg lenge har hatt lyst på

18.aug.2010 | 03:47
URL: http://holdfintkjeft.blogg.no
Kaja:

Fin veske! Måtte kjøpe skolesaker i går, for begynner på skolen i dag. Sommeren går altfor fort etter min mening hehe :)

18.aug.2010 | 08:54
URL: http://skogstrollet.blogg.no
Chalten:

Hva skal du studere?

18.aug.2010 | 12:08
URL: http://www.chalten.blogg.no
-monica:

hehe.. spesielt når du er så glad i å lese bøker:p.. hehe.. oi.. likte den nye layouten din;)

18.aug.2010 | 16:29
URL: http://moncg.blogg.no

Kommentér dette innlegg rett under!:

Navnet ditt?:
Husk meg?

E-postadresse: (publiseres ikke)

URL/Bloggadresse:

bloglovin
Din kommentar rett under:

Har byttet bloggplattform fra og med 26.desember 2010,blogger heretter fra wordpress.com,klikk på ikonet under for å komme til den nye bloggen!


Blogg.no leverer teknologien bak I Nina's verden♥ A blog about my life.Bloggen skrives av © Nina C.(min hverdag i bloggformat)og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Søk i bloggen

ninacg89@gmail.com
Venneforespørsel
Kort fortalt:Jeg blogger ikke lenger fra denne bloggen, har byttet til wordpress.com (http://inmystrangeworld.wordpress.com). Har denne bloggen for å linke til gamle innlegg pga blogg.no ikke har muligheten å ta med innleggene videre. Litt merkelig er det å ikke blogge her lenger,men ny start og nye muligheter er å finne på wordpress.com(anbefales!) Takk for all besøk på denne bloggen her! Håper jeg ser dere på min nåværende blogg!MenyBESKJED FRA BLOGGEREN!SE HIT!! Blogger nå kun fra wordpress.com(f.o.m 26.des 2010). Håper dere følger meg videre på min "nye" blogg(klikk her for å komme til wordpress bloggen min!).

Har link i sidemenyene og de nyeste innleggene mine! Takk for følge på denne bloggen!

Besøk gjerne disse bloggene!:

hits