18.aug.2010 | 20:22

BACK TO REALITY PART 2

Etter endt tur til Blindern satt en fortumlet Nina med 2 pensum bøker. Jeg ble litt forvirret og visste ikke helt hvilke bøker som man trengte å kjøpe,og hvilke som kan leses på biblioteket. Hadde ikke merket av,men tok å kjøpte 2 om jeg skal mer eller mindre lese hele.  Så har Hanne og jeg bestemt å byttelåne bøker siden hun hadde kjøpt 3 bøker.

middagsmaten..Pizza fra  "Gjerdrum Pizza".
Etter på skal jeg sette meg ned å se over hvilke bøker jeg kan lese på biblioteket,lage en liste. Er trøtt og sigen,men skal nok komme et par innlegg til.. Kjøpte noen småting på Oslo City mens jeg ventet på bussen..Farlig med salg..
Go'jenta!
Ain't talkin' to you!

Nå skal jeg ordne med fotobok på Fotoknudsen.no(99kr for en enkelt fotobok med mykt omslag).  Vi blogges!

forresten noen som vet hvordan man fjerner virus på blogg.no,får sånn pop-up vindu/"how to make money". Noen lesere som har bemerket det. Skjønner ikke helt hva som har skjedd.
1 Kommentarer
Kjære deg som skal kommentere,før du kommenterer husk å fyll inn de nødvendige feltene rett under så jeg har muligheten å svare deg! Alle kommentarer som inneholder egenreklame("fin blogg,kommentere tilbake?<3" slettes med én gang!
HAR BYTTET BLOGGPLATTFORM,BLOGGER IKKE HER FRA LENGER! BESØK DEN NYE BLOGGEN HVIS DU LURER PÅ NOE!xoxoninamartine:

Ja, jeg har også fått det pop-up vinduet. Men av en eller annen grunn så stoppet det når du fikk det nye designet....

18.aug.2010 | 21:59
URL: http://xoxoninamartine.blogg.no/

Kommentér dette innlegg rett under!:

Navnet ditt?:
Husk meg?

E-postadresse: (publiseres ikke)

URL/Bloggadresse:

bloglovin
Din kommentar rett under:

Har byttet bloggplattform fra og med 26.desember 2010,blogger heretter fra wordpress.com,klikk på ikonet under for å komme til den nye bloggen!


Blogg.no leverer teknologien bak I Nina's verden♥ A blog about my life.Bloggen skrives av © Nina C.(min hverdag i bloggformat)og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Søk i bloggen

ninacg89@gmail.com
Venneforespørsel
Kort fortalt:Jeg blogger ikke lenger fra denne bloggen, har byttet til wordpress.com (http://inmystrangeworld.wordpress.com). Har denne bloggen for å linke til gamle innlegg pga blogg.no ikke har muligheten å ta med innleggene videre. Litt merkelig er det å ikke blogge her lenger,men ny start og nye muligheter er å finne på wordpress.com(anbefales!) Takk for all besøk på denne bloggen her! Håper jeg ser dere på min nåværende blogg!MenyBESKJED FRA BLOGGEREN!SE HIT!! Blogger nå kun fra wordpress.com(f.o.m 26.des 2010). Håper dere følger meg videre på min "nye" blogg(klikk her for å komme til wordpress bloggen min!).

Har link i sidemenyene og de nyeste innleggene mine! Takk for følge på denne bloggen!

Besøk gjerne disse bloggene!:

hits