18.aug.2010 | 22:50

En tidlig kveld

Er en smule småtrøtt når jeg sitter her å skribler ned noen ord. I morgen blir det en busy dag for min del. Skal kanskje ned til Oslo for å kjøpe skolebøker(hvis jeg ikke utsetter det til mandagen). Bokhandelen stenger 18.00 og kinoen begynner halv ni. Så jeg skal prøve å komme hjem før tre,for å så dra ned til Oslo igjen. Så vi får se ann hva jeg kommer til å gjøre.

@weheartit.com

Hvis ikke dere hører fra meg jeg på farten i morgen! Men skal ikke se bort fra et lite innlegg på farten!

Inntil videre får dere ha en fin kommende torsdag!  Torsdagskvelden skal jeg se "Inception" igjen. Denne gangen med Hanne L.

fra en scene i filmen.

Gleder meg! For de som ikke har sett den ennå. Løp til nærmeste kino og få med dere den!

Føler som uka bare flyr unna,og snart er det skolestart. I morgen flyr den,fredag skal jeg i bursdags selskap/innflytnings fest. Lørdagen får jeg familie besøk.Så har jeg bare søndagen før skolehverdagen slår til for fullt!

NATTA!

skal småordne litt med design,ikke noe store greier.. midstille den og slenge inn noen småting i sidemenyen. Men vet ikke når jeg får tid til det..Men det kommer.


3 Kommentarer
Kjære deg som skal kommentere,før du kommenterer husk å fyll inn de nødvendige feltene rett under så jeg har muligheten å svare deg! Alle kommentarer som inneholder egenreklame("fin blogg,kommentere tilbake?<3" slettes med én gang!
HAR BYTTET BLOGGPLATTFORM,BLOGGER IKKE HER FRA LENGER! BESØK DEN NYE BLOGGEN HVIS DU LURER PÅ NOE!AinaKH ;€:

Heyhey fin blogg... Fortsett sånn.. Ha en fin kveld videre

-klem fra ainakh

18.aug.2010 | 22:53
URL: http://ainakh.blogg.no
-monica:

det er ikke rart:p.. når du legger deg 4-5 til vanlig:p.. hehe..

19.aug.2010 | 09:27
URL: http://moncg.blogg.no
Nathalie Dahl Naalsund :

sv; ja han er supernydelig og vi trodde faktisk det var jente men det var gutt og har fortsatt navnet princess, hehe :- ) koselig med slike dyr :)

19.aug.2010 | 14:57
URL: http://nutaliee.blogg.no

Kommentér dette innlegg rett under!:

Navnet ditt?:
Husk meg?

E-postadresse: (publiseres ikke)

URL/Bloggadresse:

bloglovin
Din kommentar rett under:

Har byttet bloggplattform fra og med 26.desember 2010,blogger heretter fra wordpress.com,klikk på ikonet under for å komme til den nye bloggen!


Blogg.no leverer teknologien bak I Nina's verden♥ A blog about my life.Bloggen skrives av © Nina C.(min hverdag i bloggformat)og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Søk i bloggen

ninacg89@gmail.com
Venneforespørsel
Kort fortalt:Jeg blogger ikke lenger fra denne bloggen, har byttet til wordpress.com (http://inmystrangeworld.wordpress.com). Har denne bloggen for å linke til gamle innlegg pga blogg.no ikke har muligheten å ta med innleggene videre. Litt merkelig er det å ikke blogge her lenger,men ny start og nye muligheter er å finne på wordpress.com(anbefales!) Takk for all besøk på denne bloggen her! Håper jeg ser dere på min nåværende blogg!MenyBESKJED FRA BLOGGEREN!SE HIT!! Blogger nå kun fra wordpress.com(f.o.m 26.des 2010). Håper dere følger meg videre på min "nye" blogg(klikk her for å komme til wordpress bloggen min!).

Har link i sidemenyene og de nyeste innleggene mine! Takk for følge på denne bloggen!

Besøk gjerne disse bloggene!:

hits