19.aug.2010 | 16:35

NEVER GET TIRED OF INCEPTIONJa, da skal jeg snart ta bussen ned til Oslo. Det ble ikke noe pensumbok shopping idag,valgte å sove litt lengere. Skal kjøpe de som jeg trenger etter eller før forelesningen jeg har på kommende mandagen(23.august).

Skal kle på meg straks, kan ikke tusle rundt i pysjamas tøy i Oslo.  Skal se på "Inception" igjen,denne gangen med en annen Hanne. Skal innom Oslo City for å kjøpe resterende av en bursdaggave. Så skal jeg møte Hanne etterpå.

Vi blogges! Ha en fin dag alle sammen!5 Kommentarer
Kjære deg som skal kommentere,før du kommenterer husk å fyll inn de nødvendige feltene rett under så jeg har muligheten å svare deg! Alle kommentarer som inneholder egenreklame("fin blogg,kommentere tilbake?<3" slettes med én gang!
HAR BYTTET BLOGGPLATTFORM,BLOGGER IKKE HER FRA LENGER! BESØK DEN NYE BLOGGEN HVIS DU LURER PÅ NOE!Kine Madeleine:

Lyst å se den filmen, bare få surra meg til det først ;:P Ønsker deg en fin dag :-)

19.aug.2010 | 16:41
URL: http://kinem2.blogg.no
TrineCam ♡- BLI MED PÅ BLOGGTALENTER 2011:

Kos deg Nina. Har ikke sett den jeg.

19.aug.2010 | 16:41
URL: http://www.trinecam.blogg.no
cathsverden:

SV; jeg kan spørre han uansett. er mange som spør om det, så da får jeg notere det ned et sted så jeg har et svar å gi når noen spør :)

høres kjempe bra ut :) er veldig ivrig etter å begynne, og er veldig spent på hva folk bidrar med:D

19.aug.2010 | 17:19
URL: http://cathsverden.blogg.no
Åshild:

SV: Hehe, jeg får vel nesten reise å se den da! Er generelt sett ekstremt treig når det kommer til filmer som alle andre har sett. Så Avatar for første gang for to uker siden! :P Yay.

Håper du hadde en fin dag i Oslo!

19.aug.2010 | 23:30
Nina C(er å finne på wordpress):

Åshild: Anbefaler deg å se den på kino.. få den ekte kinofølelsen=)

hadde en fin dag i oslo i overigår=)

21.aug.2010 | 01:23
URL: http://nina89.blogg.no/

Kommentér dette innlegg rett under!:

Navnet ditt?:
Husk meg?

E-postadresse: (publiseres ikke)

URL/Bloggadresse:

bloglovin
Din kommentar rett under:

Har byttet bloggplattform fra og med 26.desember 2010,blogger heretter fra wordpress.com,klikk på ikonet under for å komme til den nye bloggen!


Blogg.no leverer teknologien bak I Nina's verden♥ A blog about my life.Bloggen skrives av © Nina C.(min hverdag i bloggformat)og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Søk i bloggen

ninacg89@gmail.com
Venneforespørsel
Kort fortalt:Jeg blogger ikke lenger fra denne bloggen, har byttet til wordpress.com (http://inmystrangeworld.wordpress.com). Har denne bloggen for å linke til gamle innlegg pga blogg.no ikke har muligheten å ta med innleggene videre. Litt merkelig er det å ikke blogge her lenger,men ny start og nye muligheter er å finne på wordpress.com(anbefales!) Takk for all besøk på denne bloggen her! Håper jeg ser dere på min nåværende blogg!MenyBESKJED FRA BLOGGEREN!SE HIT!! Blogger nå kun fra wordpress.com(f.o.m 26.des 2010). Håper dere følger meg videre på min "nye" blogg(klikk her for å komme til wordpress bloggen min!).

Har link i sidemenyene og de nyeste innleggene mine! Takk for følge på denne bloggen!

Besøk gjerne disse bloggene!:

hits