21.aug.2010 | 01:56

Just shake itAv mangel på relaterte bilder som dette innlegget egentlig skal handle om; at jeg var på bursdagsselskap/innflytningsmiddag i går,så legger jeg til en del "ristebilder".

Jeg hadde med meg kamera i veska,men i glemselen så ble det ikke tatt noen bilder. Er flink til sånne ting.

Hadde det utrolig koselig dag/kveld,fikk møtt noen nye folk,noen folk som jeg ikke har sett på et par måneder. Deilig tapás middag som den flinke og snille bursdagsbarnet Synnøve hadde laget!(som har bursdag idag faktisk: Synnøve hvis du titter innom,så gratulere med dagen).Jeg og Malin tok trikken ned mot Jernbanetorget//Oslo; sammen rundt kvart på elleve tiden. Før vi skiltes,og gikk hver vår vei.

De bildene ovenfor/under(uten om bilde av Miley)tok jeg med lang lukker tid(nattmotiv best shot). Med nattmotivet(lang lukker tid) så prøver kameraet å fange opp så mye lys som mulig pga mørket/dunkle belysning. Så hvis du skal ha best mulig motiv ,så bør man ha en stødig hånd eller sette den på et bord,asfalt,gelender eller der det er mulig for å at det skal holdes støtt. ...Eller kan du investere i et kamerastativ.


Får å få sånne bilder tar du å beveger kameraet i sirkel,fram og til bake eller rist forsiktig for å få mønstere.

Fikk tilbud om å jobbe i dag og i morgen,men vil nyte siste rest av ferien.. Har jo hatt uendelig mye fri. Denne uken har gått fort og mye stress for min del. Trenger å stresse meg ned. For mye stress = utrolig mye eksem utbrudd, og mye eksem føler jeg meg ikke vel. 
Hatt mye å gruble på og føler meg sliten av den grunn.


Går glipp av penger,men kan heller tjene de inn en annen gang. Dessuten har jeg ikke fått lønn fra juni.. Har gjort en del feil med tanke på arbeidskontrakt og mye surr fra og til.Men føler for å få lønn før jeg forsetter å jobbe på det stedet.


Senere i dag skal jeg et par ærender,besøk av onkel og hans kjæreste. Så må jeg begynne å se over pensum,planlegge og se over forelesningene som kommer.

Så vi blogges når jeg får tid til å titte innom i senere idag; inntil videre ta vare på dere alle sammen! Godnatt!Håper fredagen deres var like fin som min!1 Kommentarer
Kjære deg som skal kommentere,før du kommenterer husk å fyll inn de nødvendige feltene rett under så jeg har muligheten å svare deg! Alle kommentarer som inneholder egenreklame("fin blogg,kommentere tilbake?<3" slettes med én gang!
HAR BYTTET BLOGGPLATTFORM,BLOGGER IKKE HER FRA LENGER! BESØK DEN NYE BLOGGEN HVIS DU LURER PÅ NOE!cathsverden:

SV: det beste er om man skriver for hånd. men dersom noen synes de har så forferdelig håndskrift at den er helt uleselig, skal skal jeg jo ikke tvinge dem. men det må printes ut og sendes til meg i posten uansett altså:) jeg har ikke noen mulighet til å gjøre det for noen

21.aug.2010 | 02:15
URL: http://cathsverden.blogg.no

Kommentér dette innlegg rett under!:

Navnet ditt?:
Husk meg?

E-postadresse: (publiseres ikke)

URL/Bloggadresse:

bloglovin
Din kommentar rett under:

Har byttet bloggplattform fra og med 26.desember 2010,blogger heretter fra wordpress.com,klikk på ikonet under for å komme til den nye bloggen!


Blogg.no leverer teknologien bak I Nina's verden♥ A blog about my life.Bloggen skrives av © Nina C.(min hverdag i bloggformat)og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Søk i bloggen

ninacg89@gmail.com
Venneforespørsel
Kort fortalt:Jeg blogger ikke lenger fra denne bloggen, har byttet til wordpress.com (http://inmystrangeworld.wordpress.com). Har denne bloggen for å linke til gamle innlegg pga blogg.no ikke har muligheten å ta med innleggene videre. Litt merkelig er det å ikke blogge her lenger,men ny start og nye muligheter er å finne på wordpress.com(anbefales!) Takk for all besøk på denne bloggen her! Håper jeg ser dere på min nåværende blogg!MenyBESKJED FRA BLOGGEREN!SE HIT!! Blogger nå kun fra wordpress.com(f.o.m 26.des 2010). Håper dere følger meg videre på min "nye" blogg(klikk her for å komme til wordpress bloggen min!).

Har link i sidemenyene og de nyeste innleggene mine! Takk for følge på denne bloggen!

Besøk gjerne disse bloggene!:

hits