23.aug.2010 | 00:24

Barnesikring

En av mange ting jeg lurer på, hvorfor barnesikring er like vanskelig for voksne som barn.  Vaskemaskinen i heimen har vært litt vanskelig. Mamma tror hun har kommet nær barnesikring eller en annen sikring. Så klær og annet er det ikke mye utvalg av på første skoledag som er idag.Kommer til å være en slitsom uke,men blir deilig å komme igang igjen.Etter mange måneders fri og bare vært hjemme å loket pga jeg har ikke hatt noe jobb.Ingen jobb=ingen penger.It's not rocket science..


(fra "Det Nye" nr 11 August)
Ny sesong,nye muligheter florere i moteverden.Men likeså i hverdagene til folk rundt omkring. Enten det er nye skole eller jobb.

Ser fram til en ny hverdag,ny høst. Litt spent,kanskje grugleder meg litt.


"Det Nye" nr 11 August (Har lyst på de skoene nederst til venstre i bildet ovenfor)

Nå bør jeg legge meg,skal bare legge ned ting&tang i veska mi så jeg slipper å stresse med det etter jeg har stått opp.. Jeg og Marita skal ta bussen sammen til Oslo. Begge er studenter nå i Oslo. Hun på HiO(Høgskolen I Oslo) og jeg på UiO(Universitet i Oslo).

Så blogging kommer det til å bli litt utover kvelden i ukene fremover,kanskje snike meg til et innlegg hvis jeg får muligheten mens jeg er på biblioteket. 


Litt ansiktsmaske må man kline på seg på en sløv søndag!


Ønsker alle en fin kommende uke! Vi blogges!
4 Kommentarer
Kjære deg som skal kommentere,før du kommenterer husk å fyll inn de nødvendige feltene rett under så jeg har muligheten å svare deg! Alle kommentarer som inneholder egenreklame("fin blogg,kommentere tilbake?<3" slettes med én gang!
HAR BYTTET BLOGGPLATTFORM,BLOGGER IKKE HER FRA LENGER! BESØK DEN NYE BLOGGEN HVIS DU LURER PÅ NOE!☆Rebella☆ :

Når det gjelder barnesikring, kaller jeg det bare Rebella-sikring, for det er dét det er - konspirasjon! Og angående høstdagene som nå er foran oss, gleder jeg meg alltid til dem, for det er en ny begynnelse♥ Og jeg har alltid elsket høsten.

SV; Tusen takk! Jeg digger det så rått og hemningsløst, og jeg er supermotivert til å fortsette i dette sporet - det er så mye gevinster med det - det er utelukkende gevinster med det♥

23.aug.2010 | 02:45
URL: http://supernate.blogg.no
Elisabeth:

Sv; Ja, gleder meg kjempemasse :-D er selvfølgelig bare skikkelig engstelig for flyturen, da jeg har sånn flyskrekk :S men men.. det går vel helst bra vel. Men vet jeg kommer bli kjemperedd, og gråte som en unge hehe.. men må bare tenke på hvilken sjanse jeg får :-)

Så bra du koste deg :-) og ser ut til du har samme almanakk som meg - er den den rosa "My Case" du har, med "My Days" på ene sida og "My notes" på andre? :-)

23.aug.2010 | 09:06
URL: http://cogitoergosum.blogg.no/
Elisabeth:

Sv; Nei, ikke noe ålreit gå sånn, men dagene er veldig varierte, så noen ganger orker jeg mer og jeg prøver nyte de så godt jeg kan :-) som igår, når jeg gikk lang, lang tur, og kjente at kroppen virkelig samarbeida og var sterk - det var deilig, og noe jeg kan leve lenge på :-)

23.aug.2010 | 09:11
URL: http://cogitoergosum.blogg.no/
Nina C(er å finne på wordpress):

Elisabeth: Du får ha lykke til når den tiden kommer.. det greier du nok=) har den lilla my case=)

23.aug.2010 | 19:08
URL: http://nina89.blogg.no/

Kommentér dette innlegg rett under!:

Navnet ditt?:
Husk meg?

E-postadresse: (publiseres ikke)

URL/Bloggadresse:

bloglovin
Din kommentar rett under:

Har byttet bloggplattform fra og med 26.desember 2010,blogger heretter fra wordpress.com,klikk på ikonet under for å komme til den nye bloggen!


Blogg.no leverer teknologien bak I Nina's verden♥ A blog about my life.Bloggen skrives av © Nina C.(min hverdag i bloggformat)og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Søk i bloggen

ninacg89@gmail.com
Venneforespørsel
Kort fortalt:Jeg blogger ikke lenger fra denne bloggen, har byttet til wordpress.com (http://inmystrangeworld.wordpress.com). Har denne bloggen for å linke til gamle innlegg pga blogg.no ikke har muligheten å ta med innleggene videre. Litt merkelig er det å ikke blogge her lenger,men ny start og nye muligheter er å finne på wordpress.com(anbefales!) Takk for all besøk på denne bloggen her! Håper jeg ser dere på min nåværende blogg!MenyBESKJED FRA BLOGGEREN!SE HIT!! Blogger nå kun fra wordpress.com(f.o.m 26.des 2010). Håper dere følger meg videre på min "nye" blogg(klikk her for å komme til wordpress bloggen min!).

Har link i sidemenyene og de nyeste innleggene mine! Takk for følge på denne bloggen!

Besøk gjerne disse bloggene!:

hits