23.aug.2010 | 21:59

Nejnej,ikke nå basilusken

Er helt skutt,sliten og trøtt. Skal legge meg nå. Har ikke blitt helt galen eller noe. Tror jeg brygger på en høst forkjølelse. Den er i startfasen endog,men hvis jeg hviler og propper i meg "bli-frisk-ting" så tror jeg greier meg.

Hatt en fin dag, sov ikke så godt natt til mandag. Mye pga senga mi begynner å bli gammel og skranter.

I morgen er det ikke noe forelesninger(YEAH).  Så da skal jeg lese hjemme eller på biblioteket. Kanskje setter meg på Baker Thorsen med en kopp kaffe og lese!

Ønsker alle en fin kommende tirsdag. Jeg legger meg, over og ut! Vi blogges!

-Noen tips til å holde unna basiluskene(aka forkjølelsen) som er på vei til å bli en dum forkjølelse? Alle tips og (kjerringråd)tas mot med åpne armer!

Får se ann formen i morgen,skal ikke være helt crybaby for tidlig!

-> Være Gjesteblogger?Send inn bidrag til ninacg89@gmail.com(råd og vink,tips og taps,fortellinger(personlig eller ei),bokanmeldelse eller anbefale en bok?Send gjerne ditt bidrag inn..smått eller lite!)

-> Bloggportrett 2010?Lyst å være med? Klikk her....


2 Kommentarer
Kjære deg som skal kommentere,før du kommenterer husk å fyll inn de nødvendige feltene rett under så jeg har muligheten å svare deg! Alle kommentarer som inneholder egenreklame("fin blogg,kommentere tilbake?<3" slettes med én gang!
HAR BYTTET BLOGGPLATTFORM,BLOGGER IKKE HER FRA LENGER! BESØK DEN NYE BLOGGEN HVIS DU LURER PÅ NOE!Fabulouscrazy:

Sv: Tusen takk :)

God bedring da!

23.aug.2010 | 23:32
URL: http://fabulouscrazy.blogg.no/
cogito, ergo sum - av Elisabeth :

Så kjedelig at du har blitt forkjøla da :-( det er ikke noe ålreit, spesielt når man studerer osv da, og absolutt ikke har tid være syk. Isj - får håpe du snart blir bra igjen, og at det bare er en "lettere" forkjølelse (som er kjip nok i seg sjøl det, altså!) Har dessverre ingen gode råd for å bli kvitt basiluskene :-( når de først er i kroppen hos meg, så blir jeg ikke kvitt dem uansett :S

Sv; Takk for koselig kommentar :-) Jada, jeg håper det kommer å gå seg til etterhvert. Er jo flere som går hjemme alene, mens kjæresten går skole eller jobber. Men for meg blir det liksom en ekstra stor og litt utrygg overgang. Men vi har nok også begge veldig godt av det - og at han kan få seg en utdannelse, han også, slik at vi har en mer sikker framtid :-) finner nok alltid på noe å gjøre, og nå går jo også ei vennine hjemme om dagene, så kan ta toget en halvtime og besøke henne når dagene er gode :-) så lærer jeg meg vel også bli mer selvstendig.

24.aug.2010 | 12:58
URL: http://cogitoergosum.blogg.no/

Kommentér dette innlegg rett under!:

Navnet ditt?:
Husk meg?

E-postadresse: (publiseres ikke)

URL/Bloggadresse:

bloglovin
Din kommentar rett under:

Har byttet bloggplattform fra og med 26.desember 2010,blogger heretter fra wordpress.com,klikk på ikonet under for å komme til den nye bloggen!


Blogg.no leverer teknologien bak I Nina's verden♥ A blog about my life.Bloggen skrives av © Nina C.(min hverdag i bloggformat)og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Søk i bloggen

ninacg89@gmail.com
Venneforespørsel
Kort fortalt:Jeg blogger ikke lenger fra denne bloggen, har byttet til wordpress.com (http://inmystrangeworld.wordpress.com). Har denne bloggen for å linke til gamle innlegg pga blogg.no ikke har muligheten å ta med innleggene videre. Litt merkelig er det å ikke blogge her lenger,men ny start og nye muligheter er å finne på wordpress.com(anbefales!) Takk for all besøk på denne bloggen her! Håper jeg ser dere på min nåværende blogg!MenyBESKJED FRA BLOGGEREN!SE HIT!! Blogger nå kun fra wordpress.com(f.o.m 26.des 2010). Håper dere følger meg videre på min "nye" blogg(klikk her for å komme til wordpress bloggen min!).

Har link i sidemenyene og de nyeste innleggene mine! Takk for følge på denne bloggen!

Besøk gjerne disse bloggene!:

hits