24.aug.2010 | 23:24

Grå hverdagNå er denne tirsdagen snart over også.. Dagen har gått over fort også, har slappet av ganske mye og lest litt pensum. Halsen er sår som bare det,og jeg har hatt hodepine av/på hele dagen. Været har ikke visst seg på sitt fineste,var en liten tur innom Plantasjen med moren og faren min. Ellers så har det vært en ganske rolig dag.

Skal stå opp veldig tidlig i morgen siden jeg har forelesning 10:15,og jeg vil være i god tid. Så er det alltid rushtid og morgenkøer ned mot Oslo.
Natta alle sammen!Håper dere får en kjempe fin onsdag. 2 forelesninger for min del. Håper ikke halsen er så ille i morgen tidlig,at jeg får sove i natt.


4 Kommentarer
Kjære deg som skal kommentere,før du kommenterer husk å fyll inn de nødvendige feltene rett under så jeg har muligheten å svare deg! Alle kommentarer som inneholder egenreklame("fin blogg,kommentere tilbake?<3" slettes med én gang!
HAR BYTTET BLOGGPLATTFORM,BLOGGER IKKE HER FRA LENGER! BESØK DEN NYE BLOGGEN HVIS DU LURER PÅ NOE!MARITA GUNDERSEN :

God natt :-D håper du får noen timer søvn nå :P

25.aug.2010 | 00:10
URL: http://maritagundersen1991.blogg.no
Stine Camilla :

fine bilder :)

du meldte deg på vurderingsrunden, og nå har jeg vurdert 2 blogger - se om det ble deg?

hilsen gjestebloggeren Tina Adele :D

25.aug.2010 | 15:51
URL: http://www.jentatilharald.blogg.no
-monica:

SV: det er nesten alltid sånn:p.. etter en ferie så "savner" man skolen litt.. men man blir fort lei:p.. hehe

25.aug.2010 | 16:09
URL: http://moncg.blogg.no
Fabulouscrazy:

Sv: Ja, det er nok de. De kostet 699. Vet ikke om de var i Det nye da.

Håper du følte deg bedre i dag!

25.aug.2010 | 16:24
URL: http://fabulouscrazy.blogg.no/

Kommentér dette innlegg rett under!:

Navnet ditt?:
Husk meg?

E-postadresse: (publiseres ikke)

URL/Bloggadresse:

bloglovin
Din kommentar rett under:

Har byttet bloggplattform fra og med 26.desember 2010,blogger heretter fra wordpress.com,klikk på ikonet under for å komme til den nye bloggen!


Blogg.no leverer teknologien bak I Nina's verden♥ A blog about my life.Bloggen skrives av © Nina C.(min hverdag i bloggformat)og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Søk i bloggen

ninacg89@gmail.com
Venneforespørsel
Kort fortalt:Jeg blogger ikke lenger fra denne bloggen, har byttet til wordpress.com (http://inmystrangeworld.wordpress.com). Har denne bloggen for å linke til gamle innlegg pga blogg.no ikke har muligheten å ta med innleggene videre. Litt merkelig er det å ikke blogge her lenger,men ny start og nye muligheter er å finne på wordpress.com(anbefales!) Takk for all besøk på denne bloggen her! Håper jeg ser dere på min nåværende blogg!MenyBESKJED FRA BLOGGEREN!SE HIT!! Blogger nå kun fra wordpress.com(f.o.m 26.des 2010). Håper dere følger meg videre på min "nye" blogg(klikk her for å komme til wordpress bloggen min!).

Har link i sidemenyene og de nyeste innleggene mine! Takk for følge på denne bloggen!

Besøk gjerne disse bloggene!:

hits