26.aug.2010 | 02:09

You take my breath away,you're a supernova.

Eminem "Spacebound" fra albumet "Recovery"Ja,da er jeg våken igjen etter å ligget å hvilt/sovet i et par timer. Denne forkjølelsen slo meg rett ut denne gangen,jeg var varm,kald om hverandre.Trøtt,sliten og vondt i hodet( om hverandre). Men heldigvis ikke alt på én gang. La meg tidligere en de gjør på gamlehjem. Rundt halv ni tiden sovnet jeg,men da hadde jeg ligget i senga å prøvd å lest pensum(advarsel: les aldri pensum i senga,som oftest så sovner man). Har ikke feber heller.


pensum som ligger å venter på å bli lest.
Skal prøve legge meg igjen. Er ikke sikker hvor god søvn det blir ettersom jeg har sovet en god del timer allerede,blandet med tett og rennende nese. Har lyst å lese pensum,men tror ikke jeg får noe særlig utbytte av det nå.

Skal en liten tur innom Blindern(UiO) i morgen på en seminar gruppe/særemne forelesning. Har ikke noe særlig lyst egentlig,men man kan bare være borte 2 ganger fra de 6 gruppe forelesningene/seminargrupper.  Så man må velge de gangene man skal være borte fra de med omhu.

Ville bare stikke innom å si at jeg ikke har gått under dyna for godt,denne uka blir litt småting som Bloggportrett og andre ting forskyvet. Men skal prøve å komme i rute. Bare enkelte ganger man ikke får  tid til å sitte  foran pcen.
Men koselig at dere stikker innom selvom jeg ikke er fullt så aktiv som jeg pleier å være. Nå har jeg ordnet passord til fronter/pcbruk på skolen,så kanskje jeg kan snike til meg et innlegg på skolen hvis jeg har tid.

Natta!
Skal ikke syte så mye mer nå tror jeg.. kanskje et par ord i morgen. hehe. neida. bare tullet!
1 Kommentarer
Kjære deg som skal kommentere,før du kommenterer husk å fyll inn de nødvendige feltene rett under så jeg har muligheten å svare deg! Alle kommentarer som inneholder egenreklame("fin blogg,kommentere tilbake?<3" slettes med én gang!
HAR BYTTET BLOGGPLATTFORM,BLOGGER IKKE HER FRA LENGER! BESØK DEN NYE BLOGGEN HVIS DU LURER PÅ NOE!Nina:

Du får ha god bedring!

26.aug.2010 | 23:19
URL: http://nina1995.blogg.no

Kommentér dette innlegg rett under!:

Navnet ditt?:
Husk meg?

E-postadresse: (publiseres ikke)

URL/Bloggadresse:

bloglovin
Din kommentar rett under:

Har byttet bloggplattform fra og med 26.desember 2010,blogger heretter fra wordpress.com,klikk på ikonet under for å komme til den nye bloggen!


Blogg.no leverer teknologien bak I Nina's verden♥ A blog about my life.Bloggen skrives av © Nina C.(min hverdag i bloggformat)og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Søk i bloggen

ninacg89@gmail.com
Venneforespørsel
Kort fortalt:Jeg blogger ikke lenger fra denne bloggen, har byttet til wordpress.com (http://inmystrangeworld.wordpress.com). Har denne bloggen for å linke til gamle innlegg pga blogg.no ikke har muligheten å ta med innleggene videre. Litt merkelig er det å ikke blogge her lenger,men ny start og nye muligheter er å finne på wordpress.com(anbefales!) Takk for all besøk på denne bloggen her! Håper jeg ser dere på min nåværende blogg!MenyBESKJED FRA BLOGGEREN!SE HIT!! Blogger nå kun fra wordpress.com(f.o.m 26.des 2010). Håper dere følger meg videre på min "nye" blogg(klikk her for å komme til wordpress bloggen min!).

Har link i sidemenyene og de nyeste innleggene mine! Takk for følge på denne bloggen!

Besøk gjerne disse bloggene!:

hits